FB

Monday, February 14, 2011

I Love You Lemonade !!


Chicken Chop

Mee Mamak

Mee Kari


Teh Tarik Hazelnut , Mango Sorbet , I Love You Lemonade !



Kali nie layan pic dulu..haha...1st time nie upload pic yg Yaya snap guna my WAVE 11 ...ok tak gambar??? hikhik...


quorum sama je masa Operasi Memontelkan Badan baru nie.. kali nie berpakat lagi isi perut kat Noodles Station... branch Kuala Terengganu nie pemiliknya Islam ... so selalu jugak ler kat sini .. dulu masa baru - baru bukak lalu je depan restoran tu... tak berani nak masuk..nampak Chinese je ramai yg makan kat situ. Ingatkan non-halal restaurant sampai ler keluar paper pasal pemilik branch Kuala Terengganu nie Islam.. baru berani nak try ...




nie la Sue...dia nie la yg selalu call ajak lunch....mee kari noodle station..mee dia pelik sikit..tak pandai Yaya nak decsribe ..tengok macam plastik jer..haha .. but rasa dia not bad laa ...



Our draughtlady ... kak ha.. susah nie nak snap pic dia .. tu pun dia bg ambik sipi je...dia tau Yaya nak wat masuk blog kut...hikhik... kak ha order chicken chop..licin tu ... biasa lunch kitorg tak makan nasi ..beli kuih muih kat kedai-kedai kat ofis nie je.. tapi sekali melantak masuk restoran.. .hembekk koo!!



oopssss!!!! pic tuan rumah blur sket. pesal nampak gemuk nie ??? nak start diet la! haha..dan dan je......masa nie ada gempa bumi berskala ritcer teramat kecil ... tu yg blur sket tu... mee mamak kat Noodle Station nie ok laa... sape yang makan banyak mmg beruntung...sbb masa waiter hantar mee tu terkejut Yaya...punya la banyak.. tapi Yaya makan sampai licin.. erkk....susah nak terima hakikat Yaya makan sampai licinnn.....hikhik...


i love you lemonade ! mmg komersial kan nama air nie ...presentation pun lawa ... rasa pun sedappp! ade isi buah ape ntah kat atas tu.. org kampung panggil buah susu.. nama komersial Yaya tak tau ... ada sesaper tau ???

5 comments:

  1. erkk..pagi2 dtg blog kamu..wat saya rasa lapar tgk semua makanan tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. buah markisa atau passion fruit

    ReplyDelete
  3. Sedap3x.... pas ni jgn takut nk g timbang berat bdn tu ya!!

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...