Friday, February 4, 2011

Yesterday I Was Turning To 29 ...

Waaahh title kali ni jelas dan nyata gitu..... sungguh tak malu dan tak segan.....hahaha!!! Kalao semalam 29... hari ini genap 29 tahun 1 hari sudah....

semalam tak sempat penyimpan mohon besar nak buat pengumuman ulang tahun kelahiran..banyak betul agenda semalam...pergi beraya..kenduri kahwin..ada majlis solat hajat...tapi sure korang suka kan sebab Yaya dah isytihar cuti untuk satu Malaysia semalam..extend lagi sehari hari nie..ok la tu kan hadiah birthday Yaya buat semua...hahaha!!! koya!!!! mengalahkan sultan sambut hari keputeraan pulak Yaya nie..hihi...

terima kasih buat semua kawan-kawan yang dah wish...kat facebook pun ramai wish..ala...ada reminder birthday tu yang dorang ingat..hahha...jgn marah....hihi...

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO MYSELF !!!



tu dia ucap untuk diri sendiri...haha...suka saja hari nie....:-)

suka Yaya suka bersebab...ada makna....jeng-jeng....


suka la dapat handphone baru !!!! hoyey!!!! hadiah dari mr. tmfs....tq sayang...muach!!! i sayang u lebih laa....hihi!!!

daku idamkan yang lain tapi dapat yang nie...tapi tak pe upgrade lagi dari yg Yaya nak...dapat Samsung Wave II GT-S8530...tu baru cas after beli..suka sangat...

agaknya Yaya kena buat wishlist dalam blog la...bila mr.tmfs godek-godek blog nie dia akan tau kemahuan Yaya..haha...bijak-bijak.....tapi heran kat entri nie ada dua barang yg Yaya nak..tapi kenapa telefon yg jadi pilihan mr.tmfs ???

so Yaya tanya la dia...dia cakap..u tak perlu benda tu...thats mean i masih lagi menawan di mata dia..haha...sila muntah Yaya nak tadah besen...

for mr. tmfs...

tq bg present tu...
Insya Allah i akan jd isteri solehah...
Insya Allah i akan jd isteri yang baik..
lagi baik dari Soleha dalam Sinetron Soleha..(erk...ape nie...)
i akan didik Wafiq betul-betul...
tak nak dah tinggi suara dengan dia...
tapi kalao i tengking jugak tu maknanya i tak sengaja..hihi...

u...i suka sangat hadiah nie...
tp..hp lama nie mcm mana..u jugak yg bagi nie...
masa i setuju utk bertunang dengan u dulu...i dapat hp tu...elok lagi tu...

Ya Allah , peliharakan lah keluarga ku..jauhi la kami dari hasad dengki manusia..jauhi la kami dari perkara mungkar...berikanlah kami kesihatan yang baik..jadikanlah anak kami Tengku Ahamd Wafiq seorang anak yang soleh..anak yang mendengar kata..patuh pada perintah Mu ya Allah...amin..amin ya rabbal alamin....


6 comments:

  1. Slamat hari tarikh lahir.. :D

    ReplyDelete
  2. Udin , Ayuni , MH..... TQ..TQ...

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut ulang tahun ke 29 ek... Suka la dapat ape yg dihajati yer....

    ReplyDelete
  4. salam

    happy birthday kak.semoga bahagia bersama keluarga tercinta =aamin3..


    Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.