FB

Saturday, January 22, 2011

Operasi Memontelkan Badan

Nie cerita lunch hari khamis baru nie..biarlah dah 2 hari berlalu..nak jugak story kat sini...hihi...memori ngn kawan2 haruslah dibadikan kat sini okeh..Yaya , Kak Ha<--- ofismate , n Sue<--- x-ofismate gi makan kat Secret Recipe..rasa macam baru lagi pergi..nie pergi lagi...

nie Yaya punya...Prawn Macaroni Cheese...tengok cheese tu , melimpah ruah! i like! kalau sesape nak membesarkan size badan bolah makan setiap hari...hihi!!


memang sedap!!! tengok cheese siap boleh main tarik2...haha! meatball tu tak disertakan ye..Sue campak sebiji dari pinggan dia bagi kat Yaya...tapi kalau nak makan nie pastikan perut korang betul-betul kosong.. makan dengan pantas okeh! kalau tak nanti makan tak habis..ye la dah nama cheese..lama2 muak jugak rasanya... Yaya makan tak habis...tinggal sket je..dah tak leh nak sumbat..bukan membazir tapi nak buat macam mana dah perut nie kecik..hihi..


nie la Sue...dia nie la yang call ajak gi makan kat SR...dia makan Spaghetti Meat Balls...aku dah pernah makan nie...boleh tahan sedap!


Spaghetti Bolognese Cheese ..yang nie Kak Ha yang order...pun Yaya dah pernah order before nie... seb baik la order ice lemon tea...hilang rasa muak cheese kat tekak ..hikhik...eh! pic kak ha lupa nak ambik!


nie pencuci mulut..kek Chocolate Indulgence! rasa mmg mabeles!!! 1st time try...mula2 tu ingat nak order kek sorang satu..tapi kesain kat waiter duk menunggu kami berfikir nak order kek ape..last2 ambik kek nie je..haha! tapi ok la..slice dia besar jugak..ke silap potong?? haha!!

so..harga untuk :

Prawn Macaroni Cheese + Spaghetti Bolognese Cheese + Spaghetti Meatball + 2 ice lemon tea + Water Melon Juice + Chocolate Indulgence = RM 79.25 includes service charge n tax kerajaan barisan nasional.hihi...



9 comments:

  1. haish. tak boleh jdi ni. kena mkn jgk ni. haha

    ReplyDelete
  2. yatie..haha..telan liur la tu tengok pic..hihi..

    ReplyDelete
  3. Yaya..akak tak boleh sertai operasi nih...tengah nak mengurangkan kemontelan..dah la baju ketat...:(

    Akak kalu g SR mesti order banana choc cake...huhuhu..marbeles...!!!!

    p/s: akak mmg tak letak iklan nuff atau apa-apa...tatau....tolong ajau?ngeee...

    ReplyDelete
  4. cekur air tgk
    huhuhu
    skg jugak nk p SR
    hihihihi. .
    i 4low ur blog :)

    ReplyDelete
  5. waah sedapnye..mule2 ingat kak yaya masok..ahaha bakpe dok balik ke yani hok xabes tu..

    choc indulgance mmg bsr sket portion die..mcm tirasmisu gitu gok..kalu cheese die kecik sbb mcm padat

    ReplyDelete
  6. isy sedapnyerr... kita follow balik ekkk :)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...