Tuesday, April 19, 2011

Bukti Sayang Dengan KFC Chicken Chop

im on diet *diet hape ntah badan cekeding (ayat one of my officemate) ... tapi memang tuan punya diri nie boleh rasa badan nie dh sedikit berat ...

so di Noodle Station petang semalam Yaya hanya order teh tarik hazelnut ... Mr .TMFS order teh tarik special and mee mamak ...  kalau kat warung mee mamak hanya RM 4.50 tapi kat sini RM 7.90 tak termasuk service tax .. tapi .. dia punya mee memang sedap dan banyak! sesuai untuk orang yang suka makan tambah ! haha!

dan ... pada malamnya ... *saspen je ..

MR .TMFS : u ... i sayang u ...
YAYA : (buat derkk je sebab sedang baca paper)
MR. TMFS : u ... i sayang u ... sayang u lebih ...
YAYA : bukti ???
MR. TMFS : esok i belanja u KFC chicken chop ...

dalam hati ... ooo..yaya belanja dia so dia nak balas balik la nie... terus membelek surat khabar dan jumpa nie...


patut la ...ada offer ...hihi ...

but u ... i tengah diet nie... tapi ada jugak rasa nak makan ... haih ..selalu je diet separuh jalan ...

tapi u .. i tergoda dengan yang nie ...* sambil tunjuk iklan lain kat dalam paper tu ...



Pizza Hut ade promo ... 50 % off ...  hari nie spageti ... hihi ...

haih ... mr.tmfs nak belanja KFC je.. kalau nak makan pizza yaya pulak yang kena belanja dia gamaknye ..huhu..


nota kaki : hancuss ler my diet .. tak de maknanya ...







16 comments:

  1. sis, sye dh mkn KFC chicken schop kt KFC Btu Buruk, keciklh ayamnye....

    ReplyDelete
  2. yaya..takyah nak diet la..makan je..sedap tu..

    ReplyDelete
  3. @Ayuni
    ye ke Ayuni? dlm pic nampak besar je kann...

    ReplyDelete
  4. @mama tims
    haha ... memang menggoda iman nie ... tak tahan dah..haha!

    ReplyDelete
  5. hahah memang hancuss tahap gaban diet tu.. hehe.. tapi yang kat ats tu kan kalau sedap akak yaya roger kitoarang eh.. boleh serbuuu kfc... hehe

    ReplyDelete
  6. kalau mkn pizza..lg byk kalorinyer...haha

    ReplyDelete
  7. iskk..nih baru punya ke??Asalla kfc kat sini takde benda2 camnih..tsk2

    ReplyDelete
  8. ya.. dua2 tu menyelerakan la.. lapar aku tgok..tak payah le diet..selagi bleh makan tu makan je..nanti dah sakit tak bleh nak makan kikikikiki

    ReplyDelete
  9. kfc tu gila sedap, dri gambonye la

    ReplyDelete
  10. sabow jer la..memang ujian dan dugaan ni :D...hehehhe

    ReplyDelete
  11. pas makan kepsi tu, diet la smula, hehe =)

    bukan slalu pon kan? keh keh =)

    ReplyDelete
  12. hahaha..xpyh diet laa~tggu puasa je..dh dekt dh~:P

    ReplyDelete
  13. diet kendian cite..kekee..

    yaya, tq tegur pasal cara buat cheese cake tu..mmg terlupa step tur..hahaa

    ReplyDelete
  14. waa mcm cedap jew kepsi tueee..;)lapoo

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...