Thursday, April 6, 2017

Marahku Tak Ke Mana

Assalamualaikum,

Akak yaya kau ni berlintas langsung dari foodcourt The Mayang Place...tempat akak lunch hampir setiap hari..boleh update blog sebab akak tak makan. Order air je..hari ni selera makan akak yaya kau ni hilang!

Tadi masa akak nak keluar..kereta kena block..dah la panas..lama akak tunggu siapa gerangan tuan kereta. Sempat jugak akak kau ni tekan hon dua kali..tp batang hidung tuan kereta tak menjelma juga. Akak sabar lagi tunggu...biasa kalau yang block kereta orang ni kan dia tak block lama2..kalau masuk kedai cari barang..cepat2 beli n blah kan..so akak andaikan mcm tu lah..tp ada satu kedai je kat situ..kedai supplement body builder..jenguk2 tak de org...satu lg kedai kad kawen..lot lain semua office dan ada tiga tadika..

Selepas kesabaran akak semakin menipis, akak jenguk kedai kad kawen..tak de org cuna sorang pekerja..akak tanya tau tak nombot plate sekian2 kereta sape..rupanya kereta dia..

Sempat akak membebel..

"Kenapa block kerete tak tinggal no phone atas dashboard..kalau nak tinggal sekejap tak pe la..akak janji dengan orang..lama lah org menunggu akak..lain kali jngan buat macam ni"

Eh..eh..dia buat dono dia je..pergi kat kereta dia..then gerak depan sikit..panas pulak akak kau ni tengok dia mcm tu...kalau dia minta maaf akak rasa tak wujud entri ni..hahaha...

Ni dah sampai foodcourt cepat2 akak order air..sejuuukkkk je rasa dapat teguk air.
Haha 😂😂😂


Chocolate ice blended....nyamannnn...

Akak siap tanya lg model blender dia pakai..😃😃


Ni hah..panasonic blender model PSN-MX900M untuk blend air batu... Nanti Inysa Allah akak nak beli satu..senang nak buat ice blended kat runah. 😃😃😃😃

Sekian bebelan akak..amarah akak tak kemana pun..hahaha.





8 comments:

  1. Macam blender biasa yang kita kisar cili tu je, kan? :)

    Tak faham betul orang yang tak pandai minta maaf ni...dah buat salah macam tak ada apa-apa je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak...mcm blender kisar cili bawang je..
      Tp model ni mmg boleh kisar ais..confident je rasa nak beli bila tengok dia blend ais td .

      Delete
    2. Ye kak...mcm blender kisar cili bawang je..
      Tp model ni mmg boleh kisar ais..confident je rasa nak beli bila tengok dia blend ais td .

      Delete
    3. Ye kak...mcm blender kisar cili bawang je..
      Tp model ni mmg boleh kisar ais..confident je rasa nak beli bila tengok dia blend ais td .

      Delete
  2. Tumpang rasa nk marah ni yaya, ishhh...knpalah dh buat salah tak reti nk minta maaf, tak fahamla manusia bi.
    Tapi ice blended tu mmg memikat kalbuku, ohhhg..

    ReplyDelete
  3. Haha...mmg marah sungguh tu. Yelah, agak agaklah pun nak block keta orang, ni tempat tu dah mcm parking lot dia pulak ek. Hakak yg baca pun sakit hati weyh...
    Nasib dpt Ice blended akhirnya

    ReplyDelete
  4. Dalam bebelan Yaya psal budak tue terus rezeki jumpa mesin ice blended kan =)

    ReplyDelete
  5. tengok gmbr ice blended dh nyaman kann., hehe2

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.