Sunday, March 26, 2017

Dah rezeki tertulis ini je....

Assalamualaikum..

Dulu-dulu..tak de la nak update and entry publish time lunch..set auto publish jam 2 lebih kurang..bajet masa rehat sape nak baca blog kan..semua orang nk cari makan..hehe..

Hari nie..sendiri update sendiri baca..tak kisah dah trafik ke apa..syok sorang2 je ni..tp xpe..dari blog ni berhabuk tebal sekurang-kuranya ada lah entri merapu ni..haha..

Hari ni tak keluar lunch..sebab tak berapa lapar..tapi tau sangat dah mainan perut montel ni..sekarang tak lapar..nanti jam 3 jam 4 haha mulalah cari makanan..

Tp perut comel yaya mana boleh skip makan...haha


Susu full cream n cereal di waktu lunch..ada sesiapa menu sama dengan saya tengah hari ni..tak da kan? Haha. 😂



3 comments:

  1. Betul. Sendiri tulis sendiri baca. Hehe.

    Cm sedap plak la kite tgk cereal dgn susu tu. Hehe

    ReplyDelete
  2. Aduh Yaya..... memang tak pernah rasanya hakak menu tu di tengahari. Patutlah mu slim cantik ek. Hihi.... alah apa salahnya sendiri baca pun , best apa baca entri sendiri

    ReplyDelete
  3. Akk pun selalu sendiri tulis sendiri baca yaya.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.