Sunday, May 15, 2016

Poster Menarik Untuk Anak-Anak

Bismillah.
Assalamualaikum.

Kalau tampal kat dinding rumah ni..seronok anak-anak..dah macam tadika rupanya nanti.
Hari guru pun dekat..boleh bagi hadiah kat cikgu2..cikgu boleh tampal di tadika..hihi..

○ Size : 20'' x 30''
○ Semua poster ni sangat SPECIAL, susah nak dapat di mana-mana kedai buku sebab versi kartun islamik  yang comel & cute!
○ Pengeposan yang selamat..dibalut dengan paper tube & bubble wrap.
○ Harga : RM 10.00
○ Berminat? WA nombor 013-9343 282











Cara pembungkusan untuk tujuan pengeposan. InsyaAllah poster tiba ke tangan anda dalam keadaan baik.





3 comments:

  1. Zaman anak kecik dulu mmg benda benda ginilah yg selalu beli. Nak anak terer katanya haha....
    Tp sebenarnya bagus kan YA...bila tampal kat dinding tu secaravtak langsung kita pun baca, cepatlah ingat

    ReplyDelete
  2. Dulu masa anak kakak yg sulung masih baby pun biliknya kakak tampal macam ini juga Yaya. Bertahan sampai anak kakak yg bongsu tau. Penuh dinding bilik anak kakak sampai atau katil (dua tingkat) yg tingkat atas bawahnya pun kakak tampal.

    ReplyDelete
  3. colouring mcm ni mudah nak trigger minda dan otak diorang..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.