Thursday, May 19, 2016

Jemputan dari Nuffnang untuk Svenson Haircare Malaysia

Bismillah.
Assalamualaikum.

Macam biasalah..
terpaksa ignore emel-emel dari nuffnang untuk cover event
cuma kali ni rasa macam terajin sikit nak up entri
hahahaha



aku tak pernah turut serta dalam sebarang event,
pertemuan dengan bloger-bloger pun tak pernah
sebab........
aku ni nun jauh di Kuala Terengganu.
jarak memisahkan kita..kikiki
jadi dengan faktor jarak ni lah yang menjadi kekangan buat aku
aku ni dah la bekerja, anak-anak lagi.. suami jangan lupa, haha
mana boleh tinggal semua ni..

jadi
kekal lah aku menjadi blogger yang biasa-biasa
blogger yang seangkatan dengan aku dah tinggi mendaki
tak apa lah..redha dah..muahhaha.

dear nuffnang,
tak ada event ke di Kuala Terengganu ni?
kalau event hari tak bekerja, boleh invite saya..
haha.

*bersyukur dengan iklan-iklan yang datang menari, dapat lah sesen dua...




2 comments:

  1. Betul juga kan Yaya
    Sesekali kenalah keluar buat gathering luar dari KL baru ada perubahan

    ReplyDelete
  2. Dulu dulu pernah jugak diinvite tp la ni iklan pun dah tak de kat blog haha ..... lagi pun kalau ada invitation tak tentu pun boleh pergi ke dak. Redho ajelah.... jadi blogger yg syok sendiri pun ok sangat dah ni haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.