Tuesday, May 24, 2016

24hb Mei 2016

Bismillah.
Assalamualaikum.


Alhamdulillah.
Hari ni hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke- 8
Doakan kami, semoga sentiasa bersama.
dalam susah dan senang...
jauh lagi perjalanan kami...
Anak pun baru dua
muahahaha. ^_^



semalam tag dia di Ig 
hantar gambar I Love U Lots.
dapat lah like seketul dari dia
tak ada nk bg ayat barang sepatah dua
komen lah 'love u too' ke
haha..



pagi  tadi  hantar gambar direct untuk dia kat IG
saja letak lirik jiwang-jiwang sikit
tapi tak ada response lagi setakat ni
laki aku ni..
nak kata tak romatik, romantik lah jugak
tapi bab bab media sosial ni, dia tak berapa nak layan
application tak berupdate
notification whatsapp  dekat 10 ribu yang tak baca
tak apelah..
asal dia sayang bini dan anak-anak dah lah.
haha.






7 comments:

  1. HAPPY ANNIVESARY KAK..SEMOGA BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAR
    KITA PON BULAN MEI JUGAK NI:)

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary sis.. moga bahagia hingga ke syurga... sama mcm kmi dah 8 tahun... kadang suami mmg mcm tu kan, tak pndai sangt nak expose perasaan depa kt media sosial.. takpelah janji sayang... hehehe..
    salam perkenalan, follow sni :)

    ReplyDelete
  3. Barokallah... alhamdulillah dah 8 tahun ye Yaya
    Semoga bertambah harmoni dan berbahagia dalam redhaNya
    Ala... abang pun sama Yaya tak ada romantik-romantik tapi kami dah 21 tahun menyulam kebahgaiaan tau hihi...

    ReplyDelete
  4. Tahniah3x, moga kekal hingga ke jannah..
    Org lelaki mmg camtu kot, dgn binilah, he he
    Tapi yg peliknya masa bujang mau plak layan phone, msg, wasap tu kan, ermmnm...pelik3x
    Laki akk pun sama, takmo lah dia layan2 wasap tuh

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary buat Yaya dan suami. Semoga berbahagia bersama hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  6. Happy Anniversary YA dan suami....moga jodoh korang kekal bahagia hingga ke syurga. Mmg ada lelaki yg jenis gitu YA, nak buat macamana redho ajelah, dah laki kita nak buat macamana hihi.... malu kot depan orang.

    Yg penting belakang tabir romantik sudah hihi

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.