Tuesday, March 22, 2016

Rexona Percuma Dari WOOP.MY

Bismillah.
Assalamualaikum.

Supprise bila dapat parcel.
rasa tak ada shopping online.
masa sign consignment note tu tak tengok pun sape pengirimnya
kita syak suami kita buat suprise..haha
rupa-rupanya dari WOOP.MY
hmmm meleset sungguh jangkaan




















dapat sepasang rexona burst of freshness
one for men and one for women
suka laki akak dapat rexona free
aku sembur lah jugak..dah dapat free kan..
harga RM12.90 jugak ni sebotol
padahal lama sangat dah tak pakai apa2 kat ketiak ni..oopppss..
keje dalam aircond xpe..haha
start mengandungkan Wafiq tak pakai dah.sekarang Wafiq dah darjah 1

macam mana boleh dapat barang free ni?

ok macam ni. rasa ramai dah tahu dan dapat rexona free ni..
untuk yang tak tahu..
sign up di WOOP.MY


Sign Up dan lengkapkan profile..


dah semestinya lah kan kita join untuk dapat barang free..^_^



bukan main mintak2 je barang free yang mana berkenan di hati
kena kumpul point
selesaikan daily missions, big missions
kalau daily missions tu senang je, klik-klik je dapat point..
tapi korang bagi lah opinion betul2 ye..jujurrrr...

yang big missions tu points dia banyak
satu task tu ratus2 points dia
ada kena upload gambar,
upload video, print screen facebook post
bila dorang dah approve task yang korang selesaikan baru dapat point


bila dah kumpul point baru lah boleh redeem barang-barang yang berkenan di hati.
macam aku, point baru seribu lebih.
sebab aku tak rajin mana nak buat big missions tu.haha.
yang dapat rexona spray tu aku tak redeem pun,
main dapat macam tu je.
tu yang terkejut terkulat tu.
mungkin sebab buat big missions rexona.

atas nie antara big mission yang aku dah selesaikan.
simple2 je big mission, atas ada kelapangan dan rajin atau tidak.
submit screenshot pastu tunggu dorang approve untuk dapatkan point.
setakat nie aku tak pernah redeem lagi.
perap lah point tu kat situ dulu..

jadi, kepada penggemar barang-barang free
jangan segan untuk sign up di WOOP.MY







3 comments:

  1. Yelah.. mana ada yg bulat-bulat nak bagi foc semata kalau tak ada sebab
    Kumpul point baru dapatlah ye Yaya:)

    ReplyDelete
  2. Ni yg malas ni siap ada mission mission bagai.Yelah..... takkan Rexona nak bagi free je ....

    Wah ketiak mesti jenis wangi ni. Walau keje kat aircond kalau jenis bacin, bacin jugak Yaya ...hihi...

    ReplyDelete
  3. la...ada task rupanya...huhu...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.