Thursday, March 3, 2016

Gatal Jari Jemari

Bismillah.
Assalamualaikum.

Merenyam  jari  jemari ni gatal-gatal.
bukan gatal berpenyakit.
tapi gatal main tukar header,
tukar layout, tukar template.

kalau sape perasan,
yaya suka kut main mekap-mekap blog ni.
haha..

kali ni kita kasi cat background putih.
font warna kelabu asap.
font size kita besarkan sikit.
header kita main buat cincai-cincai je.
tp bila siap..eh. macam cantik pula.
hah. perasan.
tahan lama kut template yang ni.

cakap pasal background blog.
dulu-dulu masa berblog tahun 2009.
ada terbaca lah..
bagitau kalau background warna putih
blog cepat loading
jadi tak menyusahkan readers lah..
maknenyesaknim blog tak berat lah.

lama tak main ukur-ukur kelajuan blog loading. ^__^

so, kawan-kawan semua,
ok tak suasana baru rumah yaya ni?
hihi ^___^













7 comments:

  1. Kakak ni Yaya kalau yg blog jenis tulisan besar itu yg kakak suka
    Kalau kecik jenuh mata kakak membaca. Sebab kakak jenis kalau baca mesti nak baca keseluruhan sebelum komen.

    ReplyDelete
  2. Terang dan jelas itu yang penting. Untuk yang dah rabun macam kakcik ni, kalau banyak sangat warna-warni tidak lagi menjadi pemikat hati... :)

    ReplyDelete
  3. Tak perasan camne blog Yaya sebelum ni....mmg ralit kalau makeup blog ni, tetiba dah petang, satu kerja tak siap hihi....

    ReplyDelete
  4. simple but nice...putih mmg best

    ReplyDelete
  5. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.