Monday, December 21, 2015

Putus Terpaksa. Apa yang 'terlarangnya' ?

Assalamualaikum..

Edisi entri nak bagi korang berfikir.. berfikir lah sangat. ^__^

macam ni..

Yaya ni lambat sikit lah..orang dah habis gembar gembur pasal Gegar Veganza..yaya br nak ambik feel..haha..tak dak astro katanya..hihi..tengok video pun kat page kat fesbuk tu hah.

Siti Nordiana juara dengan lagu Putus Terpaksa.

Habis GV baru duk fefeeling lagu Putus Terpaksa ni..

Padahal lagu lama nie weh..zaman akak ZZ dulu pun melayan jugak PUTUS TERPAKSA ni..
tp sekarang ni br sel2 ni baru terlebih berhubung.. banyak persoalan lah pulak yg menerjah..

haha..kacau sungguh!




PERSOALANNYA
 
'Apa yg sampai putus terpaksanya?'
'Apa ke benda sesuatu yg terlarang tu?'
'Apa ke benda pulak pemergian sampai ngeri dan tak memberi erti?' 


Hah.kan dah ckp. Lirik lagu ni buat yaya tertanya-tanya..hihi.

Korang ada tertanya2 tak mcm yaya?
Korang rasa apa jawapannya?
Jawapan korang agak2 sama tak macam jawapan yaya?

Yaya agak yg lelaki tu....

Nanti lah bg tau jawapan

*** hanya penulis lirik yg lebih memahami

 semalam yaya dah up persoalan ni kat IG..so yang follow IG yaya..maaf lah ye buat korang berfikir kali ke-2..sape suruh tak drop komen bagi jawapan...haha.




.

8 comments:

  1. i sendiri takat tau ikut nyanyi gitu2... tak terfikir nak kaji lirik like u.. now berfikir2 lak..

    ReplyDelete
  2. x terlayan gegar veganza ke ape nih., huhu2

    ReplyDelete
  3. Sayangnya kakak tak pernah ambil tahu gegar vaganza tu apa
    Pertandingan menyanyi ke Yaya.. maaf kakak ketinggalan.

    ReplyDelete
  4. saya tak langgan astro... 6 channel free yang dok ada pun tak tertengok...

    ReplyDelete
  5. I rasa, maybe pasangannya tu trap in drug. What do you think?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.