Tuesday, February 3, 2015

Alhamdulillah... 33 tahun sudah..

Assalamualaikum...

Happy Bornday To Me! haha..ucapan untuk diri sendiri..macam biasa..suami yang pertama wish. Sedang tidur pun boleh wish.genap jam 12 malam kekdahnya.. tapi telinga ni je yang mendengar, mata tetap mahu tidur.. dan macam biasa yaya pun boleh agak siapa yang terakhir akan ucap selamat hari lahir.. dia sentiasa mahu jadi yang terakhir..my best friend.. you know who you are dear..




terima kasih abang untuk kejutan nie..hantar jambangan bunga ros ke office .. dah la office ni office baru... malu i tau dengan budak-budak nie semua..haha..tapi apa pun tetap happy dengan kejutan yg sekali sekala ni tau...muah ciket.




ulang tahun yang ke 33..petanda umur semakin berkurang sebenarmya..berapa tahun lagikah yang tinggal ? hanya Allah Maha Mengetahui. 3 Februari 1982 bersamaan 9 Rabiul Akhir 1402 pada hari Rabu, kebahagiaan tak terhingga pada mak dan ayah dapat cahaya mata pertama. Mak sentiasa ingat hari lahir anak-anak. Hari ulang tahun perkahwinan anak-anak pun dia ingat. Tahun ni ikut kalendar Islam birthday yaya jatuh pada 30 Januari, yaya bagi tahu mak 'hari ni birthday kita..' cepat-cepat mak jawab 'hari selasa depan lah..3 hb 2..' mak tak pernah lupa....



Apa-apapun yaya sangat bahagia dengan kehidupan yaya. punya suami yang sangat menyayangi..sangat memahami, sentiasa memberikan bantuan..love u abang.. Punya anak yang bijak dan cerdik, sentiasa membahagiakan hati ibu.. walaupun kerenah kamu adakalanya membuat kepala ibu terasa panas, terasa berpinar, terasa berpusing.. tapi kamu berdua anak-anak ibu. Sangat sayang Wafiq dan Wazif.






Nota kaki buat Suami aka Mr.TMFS : umur ayang dah 33, baru dapat sejambak bunga.. nak claim 32 hadiah lagi ni..jaga-jaga ;)







.

4 comments:

  1. Happy birthday Yaya
    Cantik jambangan bunganya. Simpan dan keringkan jadikan kenangan.

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday sis :)
    Moga dimurahkan rezeki dan bahagia dengan family tercinta :)

    ReplyDelete
  3. happy belated besday kak...

    kerja mana kak..ofis lama ke baru?

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday yaya.. same date dgn kakak sheila gak..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.