Wednesday, September 3, 2014

Motor Skills Development

Assalamualaikum ...

baby wazif dah 10 bulan..dah pun boleh duduk tanpa sokongan..nie dah start nak bangun sendiri sambil pegang kerusi, pegang kabinet..paling hebak bg yaya untuk baby yang masih belum boleh berjalan ialah naik atas meja kopi..nampak tak dalam pic bawah ada satu bantal angry birds merah pink tu? boleh dia pi pijak pastu bertenggek naik duduk atas meja kopi dengan comelnya sambil bertepuk tangan!!! luruh jantung ibu nak oii!!!



suka boleh mainan baru..tak nak main dah yang lain..mencari motor skills untuk Wazif..akhirnya yaya beli 2 benda alah tu.. yang besi pusing2 tu namanya Big Beads Rack. RM69.00..nett price takde diskaun..yang ni banyak size..ada kecik, sedang, besar...yaya ambil yang sedang je ..elok2 dengan ketinggian wazif bila duduk..ambik yang besar dan tinggi nak main camne kan..hihi

yang main masuk gelung tu namanya Ring Duck sebab ada itik sekor bertenggek..lepas tolak member price 10% dapat lah RM 10.98..

tapi baby wazif lagi cenderung nak main Bug Beads Rack tu..siap tolak-tolak beads tu guna kaki tuu...haha..hebak hebakk..

motor skills development items ni yaya beli kat kedai bandar Kuala Terengganu je.. bersebelah dengan stesen bas KT..berminat boleh dapatkan di :

Kids Play Valley
79-D Jalan Tok Lam
20100 Kuala Terengganu
Tel : 016-9320007

dorang pun ada facebook tau..kut2 ler ada orang jauh nak beli online..boleh terjah FB dorang :

link FB : KIDS PLAY VALLEY







.

4 comments:

  1. Seronok melihat perkembangan anak-anak di hadapan mata kan? :)

    ReplyDelete
  2. Baby tgh blajar mcm2. Mmg seronok tgk.

    ReplyDelete
  3. huhhu..best kn...ank NS[ Zaryth] skg ngh nak bercakap..xleh salh mulut ..kang diikut plk

    ReplyDelete
  4. salam kenal yaya..yup memang bagus this toy...ada terjumpa hari tu kat mall....

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.