Tuesday, August 19, 2014

Semangat Baru

Assalamualaikum..

Hidup tak menyempat bagai..ntah apa dibuat. Banyak perkara perlu di audit..bukan audit akaun..tapi jom audit diri..

Hidup biar bermatlamat..

Ye kawan2..(mana ye kawan2 blogger dulu? Ke dah tenggelam timbul or tenggelam tak timbul2? Macam saya.. kiki.. eh.. guna hikhik la.. teringat pula kisah pujo).. yaya sebenarnya sedang bermatlamat..matlamat dengan blog nie..moga ada lah updatenya 2 hari 1 entri.. 1 hari 1 entri pun ok juga..;)

Sayang betul dengan blog ni..macam2 kisah..dulu2 banyak kisah hidup..lately selang seli dengan bisnes sket2.. tp takape..yaya akan balance kan entri.. xde lah korang mencebik je nanti balik2 entri bisnes..hihi

Dulu banyak kisah wafiq..kisah wazif macam kureng je.. nampak sangat ketidakadilan di situ..header pun tak tukar lagi..perlu diberi nafas baru..semangat baru gitu..ada nak tolong buatkan header? Hilang skill dah nak buat semua tu..haha


berbalik pada cerita paling best berlaku beberapa jam yg lepas.. kami sekeluarga makan malam di Restoran Matt Cafe.. orang Kuala Terengganu pasti tahu restoran Matt Cafe, lokasi di tengah bandaraya.. balik keje ambil anak, ambil MIL patah balik masuk bandar. Gigih gitu demi makan ayam goreng sesedap kepci. ye..mmg sama rasanya dengan ayam goreng kepci.. (sorry gambar makanan tak ada.ptg td tak rasa nak blog kan semua ni..belum ada keinsafan td)

Disebabkan agak huru hara yaya nak suap char kuew teaw masuk mulut.. siap adegan tarik menarik pinggan dgn si wazif..pantas je tangan melambai kat waitress minta ambilkan baby chair. Hah.. aman damai ibu nak santap....so petang td kira 1st time lah wazif duk dlm baby chair..

Reaksi wazif? Suka tapi tak nak duduk lama2.. baby or budak2 mana suka kena 'kurung' kan.. so yaya sekejap letak..sekejap keluarkan..pastu letak balik..gitu la.. si abang pulak duk makan xde adik kacau pun boleh benjol dahi terhantuk kat meja.. heran betul yaya.



### Entri ditaip menggunakan handphone samsung galaxy note 2.. dengan bantuan mr chrome.. bagaimana hasil bila dah publish jap lagi? Korang redho jer lah ye.  Harap2 elok lah kejadiannya..


No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.