Thursday, August 21, 2014

Kami di Aidilfitri 2014

Assalamualaikum ...


Raya kali ni rasa frust sungguh la.. tak de gambar bersalam-salaman, feeling bersyahdu syahduan macam orang lain..haha..salam2 macam tu je.. lagi pula kali ni pagi raya di rumah mertua.. tak ramai jemaah..segan pula nak suruh dorang yg ambil gambar..haha...

 ibu ambil gambar bodyguards

 Mr.TMFS lak tukang ambik gambar


balik rumah mak baru boleh bergambar berempat

baby Wazif dengan paksu dan ateh


 tudung kelabu tu mak yaya..yg dewasa tas sofa tu abang ngn kakak.. sebelah kanan abg kak ipar yaya.. yang lain2 adik2 dan anak2 saudara..anak sedara yaya palinh tua umur 29..baby wazif dah start moody dah..


raya ke-2.. tema merah tak berapa nak mak ngah!

raya ke-3 .. kita sarung biru pulak

raya ke-4.. kuning menyala..yaya sendiri naik seriau pakai warna kuning..haha.. tak berapa nak sesuai!
dalam rocker tu anak sedara yaya Nawal Nur Iman..masa raya usia baru sebulan rasanya sebab semalam teman mama dia gi cucuk Nawal 2 bulan..

raya ke-5.. tema campur2 dah..awat mata wazif  yg sepet makin sepet..ang Wafiq lak ni la rasanya pose dia paling jujur dan ikhlas sebab Wafiq jenis tak berapa gemor nak bergambo!


gagah perkasa laki aku! yaya yang minta dia kelek dua2 sekaligus sebenarnya..redho jer dia.. haha.. tp sayang rambut serabai la abang..haha..dah lewat petang dah ni..kami dah nak balik rumah tokma..gel pun xde dah..


sekali lagi gambar di pagi raya..bersesak dalam kete..hihi

kami sepupu.. Wafiq dgn Rifqi Harraz, abangnya Nawal Nur Iman



bersama sepupu ibu.. yakni 2 pupu mereka...

ololo baby wazif...

tak de gambar juadah ek yaya?..haha..aku pun pelik..xde pulak dalam camera handphone ni..semua gambar kami satu family je.. kena la dengan tajuk entri kan.. pergi rumah orang pun xde la kami nak bergambar bagai.. handphone senyap je menyorok dalam bag....

sekian entri bergambor besor-besor dari yaya sekeluarga :)





.


5 comments:

  1. Tahun ini adik beraya belum pandai bergaya lagi - abang aje yg banyak keletah
    Tunggulah tahun depan adik dah ligat dan pasti dua-dua hero dah pandai bergaya sakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya tahun depan adik nak masuk 2 tahun..anak2 raya sakan sure mak pun pening sakan..hihi.. anak2 aktif sakan!

      Delete
  2. amboi...kemain sedondon belaka ye...
    kak lenkali belilah monopod..bolehlah berselfie sefamily. x pyh suruh org amikkan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. monopod dah ada..dlm kete tu guna monopod..monopod duk dlm kete tak bawak keluar dah..hihi..

      Delete
  3. salam aidilfitri :)

    Wahhh..pelbagai color tu..dari merah, kuning, biru...pink pun ada :)
    Misai suami tu ala ala A . Galak :P

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.