Sunday, June 29, 2014

Nak let go Angelina Lace Maxi Dress

Assalamualaikum ...

Yaya ada beli satu dress nie kat Poplook.  tapi kecik sikit la..mmg fit je ngan yaya..tapi kalau besar sedikit lagi selesa...so lepas puas fikir baik yaya let go jer lah dress nie..nanti cari dress lain yg nursing friendly..dress nie cuma ada zip belakang.. serius sangat cantik! mula2 tengok tu dah berkenan sangat-sangat tau.. lace dia memang mewah..kain tebal tapi tak berat ..

 untuk gambaran lagi jelas boleh tengok kat Poplook. Klik je naa..

http://poplook.com/home/5566-angelina-lace-maxi-dress-copper.html

Nie lah dia Angelina Lace Maxi Dress Size S. Warna copper.. Cantik Sangat!.. berminat boleh whatsapp yaya 013-934 3282.. harga boleh kurang sikit lah.. tak pakai pun lagi nie.. price tag pun ada lagi..


4 comments:

  1. Nape tak return balik kat Poplook?YM selalu return balik kat poplook klu tak berkenan,hehe.Tapi dpt voucher la,kurang sikit dr amount yg kita beli tu. :) voucher tu kena guna beli baju lain kat poplook..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st beli baju lain.. tapi rasa tak selesa..dah return ganti dengan baju nie.. baju nie ok.. cuma rasa sendat sikit bahagian depan. kalau pakai shawl besar lepar lps cover lah.. tp try tanya lah dulu kalau ada yg berkenan. boleh beli baju lain..hihi

      Delete
  2. Cantik.. Tp tu lah mmg kena carik yg zip atau butang dpn sejak ada ank ni

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.