Monday, March 3, 2014

alahai..lupa nak bekukan icepack

Assalamualaikum..

haha..yaya biasa lah.tajuk entri mmg sentiasa terang tak perlu bersuluh.alkisah kejadian sering kali berlaku.tapi tak serik..tetap datang penyakit lupa sekali sekala..seingat yaya dah 2 bulan masuk keje nie..3 kali dah lupa letak icepack dlm peti ais office..huhu..
petang bila nak ambik susu tengok2 icepack takde..sah2 gelabah..hah

Petang nie jadi lagi..haishhh...


ce tengok ce tengok pic tu.ambik ais batu besar gedabak letak dlm cover icepack..hehe..gigih cam penebang pokok dah yaya potong air batu tu..tp guna pisau la..serius besar ais tu sbb tea lady buat air batu dlm periuk..hehe..yaya dah ciluk air batu dia..xpe la..dah lama tak minum ais sejuk2 kat office..adil la kan cilok air batu..;)

susu tu utk 2 kali sesi pam di ofis..pagi n tengah hari..dapat lah 17 oz..sepatutnya 3 kali sesi.tapi belah petang tak menyempat sebab sibuk duk usha baju dress kat poplook..haha.jgn amalkan okeh.sangat tak bagus! Nie balik rumah terus pam...anakanda wazif dah menyusu so bonda qada pam..hehe..Alhamdulillah..dpt 7 oz lg..so total ari ni 24 oz.

esok cuti..yeay! Bercita2 nak buat power pumping malam nie..kena mind set kuat2 nie.Nak bangun tengah malam..nak set jam tak leh..wazif jenis telinga lintah..kalau terjaga nak nyot2 je keje..nyot2 sambil mamai mana lah breast nak kosong..eh bahaya bahaya..kena buat juga power pumping sekali sekala..




.

1 comment:

  1. bagus, bagus, mesti rajin pumping.. harap2 sy nanti pon camgitu gaks..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.