Sunday, March 10, 2013

Dah 10 malam..yeay!

Assalamualaikum...

Apa yang excited sangat dengan jam 10 malam? Hehe..malam nie pecah rekod..mampu berjaga sehingga 10 malam..2 3 menjak nie bila malam2 cepat sangat mengantuknya.. sebelum nie relak je berjaga malam..buka facebook, update blog, blogwalking..tapi 2 3 menjak nie jangan kata nak buat tu semua, instagram pun tak buka..huhu.. sorry ye semua blog tak berupdate..kesian korang..hehe..ada yg mencari yaya tak agaknya..hehehe

Nie dalam usaha lawan mengantuk..tadi dah ada rasa nak lentok..tp tak rasa nak on pc..last2 update kut samsung note 2 je..hadiah besday bulan lepas..hehe..tab tak best dah main..tinggal kat rumah mak..bg adik2 main..hehe..

Entri caca marba.

Ok .. dah rasa segar sikit ;)

Sekarang nie kat ofis pun bnyak kerja sangat..yaya cuba untuk update segala kerja yang tertangguh bermula 1 januari 2013..fuh.. software akaun yang guna kat office tu 'peachtree software accounting' tu boleh buat untuk dua tahun je.. so tak boleh nak buat apa2 selagi mr accountant tak tukar tahun..4 syarikat dah selesai, tinggal lg 3 syarikat je lagi.hope boleh settle sebelum pertengahan bulan nie.. nanti nak melayan auditor lagi..huhu..

Tapi alhamdulillah..yaya tak pernah merasa tension keterlaluan dengan kerja..cuma penat otak je..mungkin sebab yaya selalu bercakap sorang-sorang kut..

'Sikit jer lagi..sikit jer lagi yaya..nak siap dah...'
'Relak yaya...relak..slow-slow....'
'Yg nie nak buat mcm mana ye?..tak pe..kita letak tepi dulu.buat yg lain dulu..'

Tapi bercakap dalam hati la...kalau tak nampak jalan nak buat kerja..skrip tu la spontan terdetik..so im cooollll...hehe..

~nie mmg entri caca marba..apa yang terlintas~

Ok lah..doa2 ye mata nie boleh berjaga sikit..nak iron baju..untung2 dapat blogwalking..hehe ♥♡♥♡





.