Tuesday, April 30, 2013

Terawal Membeli

Assalamualaikum...

Alang-alang ada offer 20%..baik beli dulu.. Jumaat hingga Ahad lepas ada offer kat Kiddy House.. usha harga online sama je..tu belum plus postage.. so memang jimat sangat dah...

Semua jenis pakaian ada less 50%.. baju untuk anak perempuan mmg cantik2 lah..boboi biasa laaa...tak banyak pilihan..untuk bawah 2 tahun ada banyak..besar wafiq tak de sangat..Tp beli jugak 5 helai..hihi..kata mr.tmfs..'nk jimat simpan buat raya..'..so simpan jer lah....

5 comments:

  1. Salam.dapat beli barang anak anak rasa seronok je kan..suka tengok dorang gembira dpt something dari kita..

    ReplyDelete
  2. biasalah yaya,kaum ibu ni pntang nampak sale, msti xkn lepaskan peluang.lg2 brg anak2...sy pn tgh usha2 butik bby yg tgh bat sale jg ni,nak cari brg2 adik si Haiqal...

    ReplyDelete
  3. uikk Yaya prgnt ke? hehehe... Tahniah! semangat tuh!

    ReplyDelete
  4. alaaaaa....xperasan pulak kiddy house ada offer weekend lepas ek.. rugi..rugi...hehehe..

    orang ganu eh..salam kenal..sy pun org ganu..ila follow yer =)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.