Sunday, March 10, 2013

Dah 10 malam..yeay!

Assalamualaikum...

Apa yang excited sangat dengan jam 10 malam? Hehe..malam nie pecah rekod..mampu berjaga sehingga 10 malam..2 3 menjak nie bila malam2 cepat sangat mengantuknya.. sebelum nie relak je berjaga malam..buka facebook, update blog, blogwalking..tapi 2 3 menjak nie jangan kata nak buat tu semua, instagram pun tak buka..huhu.. sorry ye semua blog tak berupdate..kesian korang..hehe..ada yg mencari yaya tak agaknya..hehehe

Nie dalam usaha lawan mengantuk..tadi dah ada rasa nak lentok..tp tak rasa nak on pc..last2 update kut samsung note 2 je..hadiah besday bulan lepas..hehe..tab tak best dah main..tinggal kat rumah mak..bg adik2 main..hehe..

Entri caca marba.

Ok .. dah rasa segar sikit ;)

Sekarang nie kat ofis pun bnyak kerja sangat..yaya cuba untuk update segala kerja yang tertangguh bermula 1 januari 2013..fuh.. software akaun yang guna kat office tu 'peachtree software accounting' tu boleh buat untuk dua tahun je.. so tak boleh nak buat apa2 selagi mr accountant tak tukar tahun..4 syarikat dah selesai, tinggal lg 3 syarikat je lagi.hope boleh settle sebelum pertengahan bulan nie.. nanti nak melayan auditor lagi..huhu..

Tapi alhamdulillah..yaya tak pernah merasa tension keterlaluan dengan kerja..cuma penat otak je..mungkin sebab yaya selalu bercakap sorang-sorang kut..

'Sikit jer lagi..sikit jer lagi yaya..nak siap dah...'
'Relak yaya...relak..slow-slow....'
'Yg nie nak buat mcm mana ye?..tak pe..kita letak tepi dulu.buat yg lain dulu..'

Tapi bercakap dalam hati la...kalau tak nampak jalan nak buat kerja..skrip tu la spontan terdetik..so im cooollll...hehe..

~nie mmg entri caca marba..apa yang terlintas~

Ok lah..doa2 ye mata nie boleh berjaga sikit..nak iron baju..untung2 dapat blogwalking..hehe ♥♡♥♡





.


7 comments:

  1. wah kenalah sis blogwalking mlm ni smpi melecet jari jemari he3.wah kite pun tgh kmpl duit nk beli note 2.

    owh samalh kite kje akaun jg.sllu ckp sorg2,sbnrnya nk beri motivasi pd diri sdri yg kje dh nk settle he3..

    ReplyDelete
  2. jaga2 dengan kain yg digosok tu..karang tak pasal berlobang !!, sampai jugak BW ke laman pcl eh..tq Yaya.

    ReplyDelete
  3. Kalau kakak pulak Yaya di rumah jaaaaarang buka pc utk berblog sebab anak kakak dah 10 tahun dia belajar so kalau dia belajar kakak kena 'belajar' sama konon baca bukulah tapi biasa mata kakak mengantuk - pura-pura aje buka buku...

    ReplyDelete
  4. monolog dalaman macam tu memang membantu kalau nak stay cool,kan :)

    ReplyDelete
  5. shima pun cepat ngantuk.. nama je suri rumah kan hihihi.. bila mlm je bateri low terus kikikik

    ReplyDelete
  6. Ros pulak mmg tdo lewat la... Blog update pg2 ja... Kikiki :p

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.