Thursday, February 7, 2013

Di mana saya ping entri ?

Bismillah...

Assalamualaikum ...

yaya nak senaraikan page-page di FB yang yaya biasa ping entri.. bila dah ping entri sedikit sebanyak cara nie akan meningkatkan bolangan pengunjung ke blog kita.. kebanyakan follower sedia ada diblog adlah active reader..yang selalu singgah bila ada entri baru..tapi jangan lupa banyak juga yang dah tak aktif..jadi untuk tungkatkan bilangan pelawat ke blog kenalah ping entri baru kita tu.. Insya Allah ramai new reader akan kenal blog kita...

di bawah nie yaya  senaraikan page-page di Facebook yang yaya biasa ping entri...

https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGERBA/

https://www.facebook.com/groups/wanammal/

https://www.facebook.com/groups/197784546908100/

https://www.facebook.com/groups/158054457557494/

https://www.facebook.com/groups/218299484909839/

https://www.facebook.com/groups/denaihatinetwork/

https://www.facebook.com/groups/BloggerSelangor/

https://www.facebook.com/groups/bloggroup/



kalau korang tahu mana-mana page lagi yang ramai members boleh share dengan yaya....tq....






.









3 comments:

  1. banyaknya..rajin yaya...saya tak berapa nak rajin ping mengeping ni.. sbb tu follower pun ciput..

    ReplyDelete
  2. owh tq share n3 ni,tp akk lak kureng skt bab2 ping ni,main ping pong akk suka ngee ^^

    ReplyDelete
  3. tq yaya..murah hati yaya snaggup kongsi maklumat ini..;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.