Monday, January 21, 2013

sesak nafas dah desktop ni!

Bismillah...

Assalamualaikum ...

ingat nak update blog..nak save picture kat desktop pun boleh bikin lelah..print screen gambar bawah yang satu nie  pun dahku tak dapat jejak..haha..


segalanya ada...apa la mr.tmfs oiii.....tak suka la guna PC dia ..tapi nak on PC lagi satu tak berapa nak rajin..hehe..tapi review blog belum selesai lagi nie..kalau guna HTC Flyer tak best..tak reti nak letak link...

ok la..nak iron baju jap..kalau lepas iron kalau belum mengantuk Insya Allah sambung update blog...:)










.

4 comments:

  1. Salam....

    alamak, ne dah parah ney, video pun ada dekat desktop....

    Tak lambat ker time on pc tue =)

    ReplyDelete
  2. aduh..serabutnya tgk.sy paling x suka letak shortcut byk2 cam ni kt desktop. komputer sy letak ada 10 shortcut je.tu pon serabut doh..haha

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...