FB

Monday, January 14, 2013

Review Blog : Cik Aisyah

Bismillah...

Assalamualaikum ....

Ok...sambung review blog..untuk yang tahu yaya review blog nie sebab dorang semua nie dah join segmen nie..









kali nie review blog Story Mory Cik Aisyah.  Umur  20 tahun from Bestari Jaya, Selangor..layout blog simple tapi kemas dan teratur..loading pun cepat.. iklan nuffnang hanya ada di sidebar..ada baiknya letak bawah header dan juga bawah post jugak dik..

masa mula-mula akak berblog dulu pun akak ada pasang chatbox..tapi bila baca blog senior tentang chatbox terus akak buang chatbox. Kalau nak banyak komen pada entri ada baiknya tak pasang chatbox. tapi..tu semua terpulang...

jom singgah blog Aisyah!

39 link blog yang menyediakan pelbagai tutorial blogspot!














.


1 comment:

  1. Thanks akak sebab review blog & komen.. Komen membina... Insyaallah, akan diperbaiki lagi..:D

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...