FB

Sunday, January 6, 2013

Lagu-lagu best di AJL 27

Assalamualaikum ...


Rancangan Muzik-Muzik lama dah tak tengok..tak ingat dah bila last tengok..sebab rasa tak best macam dulu..dulu pencalonan lagu live kan...lepas tu video je..sekarang macam mana dah ye ? 

walaupun tak tengok muzik-muzik tapi bila tengok lagu yang layak ke fianl Anugerah Juara Lagu ke 27 teringin pula nak tengok AJL..lagu-lagu best semua nie..hehhe..lagu-lagu yang sokmo lah berkumandang kat radio..

senarai lagudi Anugerah Juara Lagu ke 27

1) Idola - Azlan & The Typewriter
2) Pelangi Senja - Stacy
3) Terukir Di Bintang - Yuna
4) Anak Kampung - Jimmy Palikat & One Nation Emcee
5) Ombak Rindu - Hafiz & Adira
6) Tanpamu - Amir Jahari
7) Lagu - Bedroom Santuary
8) Teman Pengganti - Black & RJ
9) Ku Akui - Hafiz
10) Simetri - Hazama & Amy Search
11) Andai Ku Bercinta Lagi - Mojo
12) Patah Seribu - Shila Amzah


lagu no.3,4,5,6,8,9,11,12..nie semua lagu suka dengar nie..sampaikan Wafiq bila kat pasaraya main lagu Terukir Di Bintang memang dia akan cakap..'lagu ibu nie..'ahhaa..anak ibu..memang wafiq kenal la ibu dia..tapi Aizat yang akan nyanyi lagu tu nantu ek? nape ye? seminggu dua nie tak baca paper mana..hehe..

lagu-lagu lain tu bukan tak suka tapi tak tau pun macam mana lagu tu...sorry hehe..

bila tengok  Debaran Anugerah Juara Lagu,  the only girl dlm One Nation Emcee - MIMI - kurus nya dia sekarang..masa masuk mentor dulu berisi juga dia..jeles pulak tengok jadi kurus gitew..nak kurus semula!











3 comments:

  1. sebab yuna x de..pergi usa buat album baru..rasanya lah.hehehe.

    harap2 mks bagilah tgk ajl malam ni..hiks

    ReplyDelete
  2. kena masak awal mlm ni, lepas tu boleh ngadap tv...hehehehe

    ReplyDelete
  3. besh2 semua lg...lagu yuna tu ringtone hp kiter..hik..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...