Tuesday, January 15, 2013

Kejong

Bismillah...

Assalamualaikum...


Nuffnang Ooo Nuffnang .... 2013 belum dapat BE..huhuhu...sedih. Iklan Digi tu semalam dah jadi ME..lama juga berjalan..tapi amount ciput je..tak apa lah dari tak ada kan... Iklan sunway tu pulak yaya perasan start date pada asalnya pertengahan bulan Disember, tup tup jadi awal bulan, pastu terus start kejong sekejongnya...amount statik gitu aje...ape ke he nye?

semalam ada terbaca entri, ada yang BE dah cecah RM30 pastu tiba-tiba jadi RM8..haiyaa...sistem kong ka?


*minggu lepas dah dapat cek nuffnang RM72.25 ..belum bank in pun lagi cheque tu..simpan buat pekasam..xpe expired date setahun...Tq ye Nuffnang

*duit Nuffnang walaupun seringgit macam berharga sangat..tapi duit dalam tangan nie seringgit macam tak ada nilai je..




.

12 comments:

  1. betul lah kak..nape ye.setiap sen dlm nuff kita berkira..hehe

    ReplyDelete
  2. Kakak sebab tak ada nuffnang jadi tak mengikuti Yaya. Seronok juga kalau melihat sikit-sikit pun nilainya bagaikan seperti satu penghargaan.

    ReplyDelete
  3. bestnye.. saya so far belum pernah dapat cpuv.. :(

    ReplyDelete
  4. Salam
    Yaya... Erm saya dah lama x jenguk. Nuff. Makin merajuk rasa hati

    ReplyDelete
  5. saya baru nak majuk ngan nuffnang..tetiba dia pujuk ngan BE.. hehehe.. betul yaya.. duit kat tangan ni.. kalau singgit macam setitis air je.. beli jajan pun tak laku dah..

    ReplyDelete
  6. idah pun mareng kejut cek nuff..amount be tiba2 berkurang..tp arini cek blk ok doh spt asal...

    ReplyDelete
  7. tahniah dan alhamdulillah rezeki.

    sy pon ada 2 cpuv 2012. 2013 belum ada lg :D

    ReplyDelete
  8. best..best...tp btul la..sy pun rse bnde yg sme...klu rm1 kt nuffnang tu mcm wah...da byk..hahaha

    ReplyDelete
  9. Saya baru belajar nak bernuffnang ni...baru sebulan tepek iklan kat blog..hahaha

    ReplyDelete
  10. wa. bnyknye .. hihi. L seket je. =(

    ReplyDelete
  11. salam,

    sikit lama lama jadi bukit.

    syira punya thn 2012 langung x de BE...haha...tahun 2013 lagilah...kejam tak? keh keh

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...