Wednesday, January 2, 2013

Ingin blog anda di 'review' ? cepat! sehingga jam 8 pagi sahaja!

Bismillah...

Assalamualaikum ...

Khas untuk pembaca yang singgah malam...sempena 2013 yaya nak buat segmen review blog...jom join..tempoh masa tak lama..bermula sekarang sehingga pagi esok ..8.00 malam sehingga 8.00 pagi ...pat pat siku lipat okeh!




syarat-syarat :

- buat satu entri ringkas ..tajuknya 'Review blog by Yaya Azura'
- COPY HEADER BLOG nie dan link kan ke sini..
- sudi-sudikanlah diri jadi FOLLOWER blog nie..
- wajib follow PAGE INI dan juga PAGE INI
- itu saje...hihi

senang kan...dah siap tinggalkan link entri anda pada komen entri ini..

semoga dengan segmen nie korang dapat menambah kenalan sekaligus bertambahlah follower blog korang..orang kata win win situation gitew...ye dak?

apa lagi? Gi la buat entri..hehe



*ada sambutan tak nie buat segmen waktu malam? tapi nie memang khas untuk pembaca yang singgah malam..sorang dua join pun jadi lah..hehe...



.




17 comments:

  1. Dah join>>

    http://studioous.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  2. Join.
    http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  3. cepat2! sape nak join sila cepat ya!

    ReplyDelete
  4. done follow,like and join
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  5. Join..:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  6. saya join :)

    http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  7. Singgah malam dan join :)

    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..*ketuk ketuk pintu*

    hai tuan rumah..kita datang lewat malam nak join ni..harap terima yea..


    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html


    sekian terimaqaseh..:)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, sye join segment ney =)

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/01/segmen-review-blog-by-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  10. tak sempat la Yaya ;p
    Cetttt pukul 12tgh hari baru nak bukak ni hahahahaha

    ReplyDelete
  11. Dah tag akak dalam GA ni> http://studioous.blogspot.com/2013/01/1st-new-year-giveaway-by-sd.html

    ReplyDelete
  12. Done Yaya..

    http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    Hope my blog will be the viewed one..#Excited

    Klik sini senang

    ReplyDelete
  13. http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

    join :D

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...