FB

Monday, January 21, 2013

Dating

Bismillah...

Assalamualaikum....

Dah macam kewajipan pulak..lepas ambil budak comel dari tadika kena dating paksa dengan dia..hehe...dia wafiq takmo balik rumah terus..mau pusing2 dulu...

Semalam berdating di Secret Receipe..best pulak berdua dgn Wafiq SR..hihi..sorry ayah...;) order kek blueberry cheese sekeping dengan spaghetti for kid..ibu pun boleh tumpang makan...kopi susu dah dapat free...tapi kedekut susu arr..atas meja ada gula dan gula perang je..pahit amat!..benda free kan..mmg dorang catu..hihi..








Gambar sama jer..kehkeh....


Hari nie nak dating kat mana pulak ye? Hmmm...gi ambil awal sikit la...ajak datang ofis..boleh ibu buat keje lagi..konon...tapi ye la..keje banyak nih! Update blog pun tak menyempat..review blog pun tak habis lagi..tunggu yer adik-adik semua....





.
Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

  1. Seronok juga berdating dengan anak sendiri. :)

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan kek secret resipe

    ReplyDelete
  3. Kek SR sedap kan Wafiq. Auntie pun suka sangat.

    ReplyDelete
  4. auntie pun suka kek secret recipe..tapi da lama gila tak makan..huhu..

    ReplyDelete
  5. hahaha...macam wife saya lah ni...selalunya lepas jemput anak saya balik dari tadika, mereka gi la dating kat tesco ke..jusco ke..hihihih

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...