FB

Thursday, January 31, 2013

Bloglist khas untuk blog-blog yang di review

Bismillah...

Assalamualaikum ...

Entri terakhir untuk Januari 2013.. yaya nak senaraikan semua link penyertaan  untuk blog review yang yaya buat masa bulan Januari hari tu ...semua dah selamat di review secara ringkasnya.. terima kasih atas penyertaan...

cuma satu blog yaya tak dapat buka ...

http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/review-blog-by-yaya-azura.html

'Sorry, the blog you were looking for does not exist. However, the name randomssssss is available to register!'

dah delete blog agaknya... tak pun tukar URL...ntah la...

Apapun untuk 9 penyertaan yang lain : ...

1) http://studioous.blogspot.com
2) http://syaza-applemints.blogspot.com
3) http://nurulnamasaya.blogspot.com
4) http://sayaaishah92.blogspot.com
5) http://nevagettoolate.blogspot.com
6) http://qasehsaifudin.blogspot.com
7) http://awanflufy.blogspot.com
8) http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com
9) http://storyofnurnajwa.blogspot.com


... yaya akan buat satu bloglist baru kat sidebar nie... selama mana tu tengok keadaan la...




happy blogging...


daa....



edit : 

blog no.9 ... nape la tak boleh nak masukkan URL nih...tak paham ahkak..kat mana tak ke ye.. add by URL tak boleh, by blog follow tak boleh..tatau dah  camner...huhu...








3 comments:

  1. thanks ya kak!
    really appreciate it :)
    oh ya,blog yang akak tak dapat buka tu,ni url dia
    http://fatinesheh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hehe, thanks akak sebab sudi review blog saya yang seberapa ni. Btw, blog saya ke yang tak boleh nak masuk url tu?

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...