Monday, December 3, 2012

Tak berkesudahan lagi masalah dengan Pos Laju

Assalamualaikum ...

Nasib baik pengirim sudi membuat kiriman semula..yaya pun dah dapat barang yang yaya order tu..setakat nie menanggung kerugian la..RM500+ tau..kesian pulak dengan penjual tu..


kalau jumpa barang tu ada lah rezeki dia.. penjual tu pun dah buat report..tapi setakat nie memang tak ada feedback lagi..dah seminggu..yaya tengok website poslaju gantirugi maksimum pihak pos akan bayar RM300.. tak semena kena tanggung kerugian ..


*tak logik kan..slip ada tapi barang tak ada...



2 comments:

  1. dah ada yg sign tanda terima brg ke?konpius gak jadi camnikan.mungkin ada yg berminat dgn brg tu kot...

    ReplyDelete
  2. beli ape kak..mahal gak tu. ish..wida kalau beli baju rm30, kalau x smpai pd waktunya pon dah risau..ni kan beratus!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.