Thursday, December 20, 2012

Shopping sebelum Kiamat?

Bismillah ...

Assalamualaikum..


hajat hati nak beli online cover utk HTC flyer nie..dah setahun pakai..dah koyak rabak dah..sedih pulak nengoknya..sekarang pakai warna merah. Tengok kat Gergasi ada jual tapi yang tinggal hanya warna merah ..sebijik sama dengan yang pakai sekarang..pergi Kuantan pun jumpa warna merah, putih, coklat,hitam...tak nak la ..nak cari warna yang bikin tenang jiwa nie sikit..hijau ke..warna rose ke...hihi..

.tapi yang sadisnya setiap kali masuk satu-satu kedai tu tanya ada tak HTC Flyer case..kalau kena budak-budak dah garu kepala..yang otai sikit cakap ada tapi tak banyak..dah tak restock...punya la cepat segala teknologi nie membiak..HTC flyer pun orang tak tahu dah..terasa ketinggalan daku..tapi kalau kejar gajet2 nie tak kemana pun..buat perabih pitih jer..asal boleh hapdet blog buka FB layan whatsapp or youtube sekali sekala sudah (twitter tak reti..)..beli yang terkini lagi canggih manggih pun itu juga yang dilayan kan...

ok..bila dah cari online tu singgahlah kat satu website glemer nie...kalau cakap semua orang tahu...tapinya kan..bahagian atas pada front page dah terpampang  gambar nie...






nie yaya nak kategorikan sebagai sengal ke? bangap ke? ke gila?

hadoyainya........


sebelum nie kecoh 12.12.12 ... lepas tu 20.12.12 .... tu rahsia Allah..Allah jer tahu ...apa yang berlaku..sesaat ke depan pun kita tak tahu.. bukan kuasa kita..nie kan pula meramal hari kiamat.. yang penting kita sama-sama baiki diri, banyakkan ibadat..




.

8 comments:

  1. ape la kannn.. bukan Muslim kann, dorang ni tak pk betul2 :)

    ReplyDelete
  2. itulah....kalau bukan islam tu kira ok lagi lah....
    masalah nyer ada jugak orang Islam yang turut sama rase takut....macam dorang ni x penah belajar agama pulak....lebih baik kita takut memikirkan adakah ibadat kita ni dh cukup sempurna utk bertemu Allah di akhirat nnti daripada dok pikir benda yg kita x tahu ni...

    ReplyDelete
  3. erm smlm akak terbaca kat HM,
    siap ada tempat yg terlindung dari kiamat !!
    haishhh kepercayaan memang sah2 tak boleh di percayai..

    ReplyDelete
  4. yaya, ko lupa lagi satu tarikh diorang ni iaitu tarikh hari ni 21.12.2012 hahahah memang sengal

    ReplyDelete
  5. Errkkk! ada je agenda nak musnahkan ISLAM

    ReplyDelete
  6. ish..sibuk nak tau kiamat tu bakpelah.benda tu kan pasti.x phm betul lh. tgk sgt filem 2012 tu..kan dh sesat.hehe..

    bukan mrh kak..tau

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.