Saturday, December 22, 2012

Pekena burger dulu..

Bismillah....

Assalamualaikum...

wafiq tertido dah..td ke sabasun..sekali tengok parking sesak..lupa government dah dapat gaji bulan Disember.. tak jadi masuk Sabasun..terus patah balik..wafiq masuk kereta memang cepat dia lentok...awal orang gomen dapat gaji tapi i lagi awal tau...6hb dah dapat gaji Disember..hihi...sekarang menunggu untuk 'gaji bulan tiga belas atau empat belas'...hihi..

Mr.tmfs kat sebelah je.tapi mak dan adik adik pun ramai..berkumpul depan tv tengok bola...sejuk-sejuk hujan nie best juga kalau dapat keluar berdua..nak tak nak draft sms dan tunjuk ke mr.tmfs...

'Jom keluar makan burger...'

Dia tengok terus angguk...capai kunci..terus on projek..mak tanya nak pergi mana...'nak gi dating jap'..hihi..tak pergi jauh..makan burger kat Batu Burok nie je..depan SMASZA..yaya kenal akak buat berger nie..senior masa sekolah rendah..belajar biasa-biasa je...tapi sekarang dah ada stall burger buka depan mini market yang juga kepunyaan dia juga...rezeki orang rajin berusaha....

kat area rumah yaya nie belum ada orang jual burger bakar..nak makan kena buat sendiri la kut..tapi..tapi....saya malas lah..jujur mengaku.....^_^

Dah selesai makan...teh o pun dah habis hirup..jom balik rumah...




.






Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

  1. Syoknya boleh berdating ye. Ni klu nk keluar jenuh mengangkut

    ReplyDelete
  2. sedap ke burger bakar dia kak?x pernah mkn lagi b.bakar ni

    ReplyDelete
  3. Wida salah faham entri..dia dok jual burger bakor....tp burger yg lain2 tu mmg sedap..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.