Sunday, December 23, 2012

Mok Cik Pah

Bismillah...

Assalamualaikum....

Mok Cik Pah...tea lady kami..bukan setakat tea lady,macam-macam kerja mok cik pah buat...jaga taman..masak-masak untuk kami, duduk ofis dah macam duk rumah rasanya...boleh makan bubur kacang, buat tomyam, nasi bubur,siap menguli roti lagi..macam-macam lah mok cik pah masak untuk kami..masak di ofis ye kawan-kawan..

Hari nie mok cik pah masak lagi..tapi masak dari rumah bawa ke ofis..menjamu semua anak-anak dia nie..mok cik pah buat bihun goreng tomyam...sebabnya isnin depan dah last day mok cik pah kerja..dah nak resign..lama juga mok cik pah kerja dengan syarikat nie..dah hampir 10 tahun..dah merasa pergi umrah..dah merasa family day sampai ke Bandung...



Jejaka-jejaka ralit makan bihun goreng tomyam air tangan mok cik pah...





My portion...tadi dah sarapan kat rumah..tapi demi mok cik pah..(hihi) makan juga lagi sekali...





Yaya bersama mok cik pah..bergambar buat kenangan....


Mok cik pah pun dah 56 tahun..sepatutnya bila dah resign boleh istirehat saja di rumah..tapi mokcik pah nie cas ligas org trg kata...ada je kerja nak dibuatnya..lepas nie boleh fokus 100% bisnes keropok dia...mereka yang resign dari kumpulan D'Imperial Group mesti buka syarikat sendiri..buka firma sendiri..buat bisnes sendiri..semuanya memajukan diri..ye lah..nak buat lonjakan paradigma mesti lah ke arah lebih baik kan..nanti yaya nak buat bisness apa ye..??? Mok cik pah pun boleh berniaga tak kan yaya tak boleh..kan..kan...eh i dah berniaga losyen Felinna Inch Loss lah...kat sebelah ada FB page..boleh like..hihi..

Apa pun selamat maju jaya bau mok cik pah....aminn....




.
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

  1. kak, tak cite lg psl losyen tu kat blog.murah tak? klau murah nk gok test

    ReplyDelete
  2. Muka Yaya & Mok Cik Pah pun dah hampir sama hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.