FB

Thursday, December 27, 2012

Melaka - A Famosa Resort - Cowboy Town

Bismillah ...

Assalamualaikum ...

Check In jam 4 petang ..jam 8 malam dah kena turun semua..berkumpul di lobi..bas bawa kami semua ke Cowboy Town..dinner di sana.. kalau korang pergi sendiri..tak nak drive pun tak apa..memang ada service ambil dan hantar ke Cowboy Town.. kat kondo tak ada apa..tempat tidur semata-mata...

turun bas je dialukan dengan tarian ..sampai ada anak kecil family kami bertanya 'islam ke tak nie ibu'

 sebelum masuk pun ada sesi berhambar..bergambar wajib..tapi beli tak wajib..RM15..pun kami tak beli...

keadaan dalam cowboy town..macam-macam ada..ada spa..boleh tengok wayang...

memnag ramai lah yang pakai baju koboi..dah nama Cowboy Town



macam-macam stall cenderamta ada dalam nie


Anak ayah... ibu single but not available..hihi


Oh Aiman..dah naik rasmi stage..tak ada acara formal pun malam tu..just makan-makan sambil perkenalkan diri..staff-staff kat KL tu tak kenal sangat..






our MD..bersama isteri dan anak-anak...

kat Cowboy Town nie setiap malam ada aktiviti..jam 8 ada red Indian Show..jam 9 ada karnival..Nak Krismas nie kerap la ada lagu raya..hihi...dengor jer ler..depa duk lempar gula-gula lagi..lepas tu ada pertunjukan bunga api...lama pulak tu..Wafiq duk sebut wow wow sambil tutup telinga..bukan berani sangat dia tu dengar bunyi kuat-kuat...






*** fuh..banyaknya gambarrrrr! tak reti dah nak pilih..rasa macam nak letak semua..hihi...nie baru Cowboy Town..




.

5 comments:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...