FB

Wednesday, December 26, 2012

Melaka - A Famosa Resort - Condo D' Savoy

Bismillah...

Assalamualaikum ...

Jam 4 petang baru check in..biasa hotel jam 2..tapi sini jam 4..tapi yaya relak je..mana tak relak..pantang bas bergerak yaya tidur..Wafiq pun sama..mr.tmfs duduk sit belakang yaya tak berpartner..lagi best dia duk sorang-sorang..hihi..sekejap layan movie..sekejap dengar lagu...hihi..

Condo D' Savoy 

Nasib urusan check in teratur je..sekejap je masing-masing dah dapat kunci bilik..A Famaso Resrt nie sebenarnya condo..memang hilang lah segala penat bila dapat landing..

tempat nie macam tak ada orang..tapi penuh tau..sunyi je kawasan sekeliling...ada satu kolam renang awam..tapi kena berjalan lah sikit..geng family day kami tak ada yang pergi mandi kolam pun ...

sunyi+sepi = jangan fikir banyak..nanti mai rasa takut ..hihi


jom tengok bilik yaya dapat ...



dah macam rumah pula gayanya ....
sinki ? langsung tak sentuh ...
tempat nie yaya buat iron baju..plug bersepah..hihi..


bilik istirehat kami bertiga ....

antara ruangan terpenting..hihi..masuk mana-mana hotel mesti nak jengah toilet dulu


peti besi..ada duit berkepuk sila guna ye..tapi kami tak guna pun..hihi
yang nie la Wafiq tunggu sangat..al maklumlah..kat rumah tak ada bath tub...

harga yaya tak tahu..tapi dapat bilik yang boleh dikatakan besar la buat kami tiga beranak nie rasanya mahal jugak nie..wet kitchen & dry kitchen semua ada..bukan bersentuh pun..tak berbaloi pula rasanya..biarlah..company bayar kan..hihi..kalau tengok gambar kat server pejabat family yang 3 4 orang anak gedabak bilik..lagi besar dari rumah dorang...ofismate cakap kalau ada mesin basuh terus dah macam rumah dia..hihi..

meh nak tunjuk sekeping pic bilik dorang ...

betul tak yaya cakap..dah macam rumah sendiri kan ...

*tepek gambar banyak-banyak..mana la tau ada yang rasa nak bercuti ke sini...





.

3 comments:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...