Monday, December 17, 2012

Hujan

Bismillah...

Assalamualaikum ....

3 4 hari nie hujan berangin..tapi hujan sekejap-sekejap..tak melarat mana..setakat nie tak dengar lagi Pantai Timur di landa banjir..negeri lain yang kena dulu..

Tadi nak datang ofis kena lalu Jalan Pusara..kawasan kubur tanah tinggi..selamat sikit..hihi..ramai juga orang yang parking kereta kat Jalan Pusara..suami yaya slamber dek je hantar sampai depan ofis..sekali buka pintu air dah separuh betis..tapi redah je la..4 5 langkah je pun dari pintu ofis..

ok nie pula kejadian seminggu lepas....



hihi..NO WINDS IN PULAU DUYONG
sumber : NST


orang kata program tak direstu rakyat..jadi macam tu lah...no komen...:)





* wida..cerita melaka nanti2 lah yer..hihi..take time la nak buat entry story mory  tu..tak berapa nak menyempat lagi nie..blogwalking pun jeng kreng..hihi..

*call TM semalam..org TM bg tau kabel kena curi lagi.patutlah internet kat rumah on off..dua hari juga baru ok..huh






7 comments:

  1. dah nak habis doh bulan 12....rasanya tak banjir kot...mintak2 begitulah ye...

    ReplyDelete
  2. kat sini pun hujan sekejap2..kesian anak mandi kesejukan..hehehe..

    ada jugak dengar pasal monsun cup tu.. memacam kejadian pelik kan skang ni..

    ReplyDelete
  3. Banyak tempat dah kena banjir sekarang nie. Bimbang memanjang hingga naik sekolah aje.

    ReplyDelete
  4. tak tgk pon monson cup tu..tak best pon, haha

    ReplyDelete
  5. samala sini pun hujan 3 4 hari ni cuma tak mcm taun2 sebelum ni...hrp tak banjir..

    ReplyDelete
  6. Takde angin tu....fikir fikir kan..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.