FB

Sunday, December 30, 2012

Hari Pertama Sekolah

Bismillah...

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...dari semalam rasa berdebar..Wafiq tak berapa nak excited bila cerita pasal sekolah..bukan seminggu dua cerita kat Wafiq pasal sekolah..setahun juga tau...hihi...tapi rupanya anak ibu hanya keras di mulut...sampai tadika tadi elok jer..salam dengan cikgu-cikgu..lansung tak menangis..cakap dengan dia ibu kena pergi work..elok je bersalam..lega hati ibu...

pagi tadi tak susah nak kejut pagi..mandi..sarapan pun beres...rasa lega sangat!

kagum dan bangga sangat dengan Wafiq..manatak bangga..wafiq tak pernah masuk taska, tak pernah kena tinggal..tapi tadi relak je..siap sembang-sembang dah dah dengan cikgu.

oh ye..wafiq bersekolah di TADIKA NURUL IMAN AS-SIDDIQ.. hari nie dan esok kira training dulu..start jam 8 habis sekolah jam 10..1 Januari baru sampai petang..Wafiq duk kelas 1 Khadijah..ada 16 orang students semua sekali..tapi boboy hanya 5 orang yang lain gegirl.. ada 5 kelas semua sekali ...

*majalah PA&MA bulan nie banyak info tentang persediaan ibu bapa menghantar anak ke sekolah..ada banyak tips..Insya Allah nanti yaya kongsi..







8 comments:

  1. besar jugak tadika wafiq yer..kat mane tu kak?

    ReplyDelete
  2. wahhh syukur sgt kalo dia ok. hero kecik akak pun hari selasa ni baru start tadika, harap2 ok jugak le

    ReplyDelete
  3. wafiq 4 thn yek...
    fatihah pun sek gak..cemana la gayanya bila dua2 anak cikdah g sek ni...jgn la cg pening kepala dgn karenah mereka

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...da xyah risau2 lg kn

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat Wafiq! Tak payah ibu susah payah tunggu. Tentu macam2 cerita yg Wafiq bw balik kan?

    ReplyDelete
  6. aaaaa... entah ler aqil nanti mcm mana huhuhu
    Kongsi tips ye :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah Wafiq tak banyak ragamnye ye...

    ReplyDelete
  8. tahniah wafiq...
    belajar rajin2 ye sayang

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...