FB

Wednesday, December 5, 2012

hadiah untuk anak-anak

Assalamualaikum....


Anak-anak? Anak-anak staff sebenarnya..anak yaya sekarang nie wafiq sorang je...anak nombor dua tak tau la bila..doa-doakan ye...wafiq dah nak masuk 3 tahun 5 bulan..c-sect kena berehat 3 tahun...so sekarang nie kiranya dah bersedia la..semoga dipermudahkan rezeki zuriat ke atas ku...amin...

Berbalik cerita hadiah...

Beli stationeries dan biskut dan jajan je untuk anak-anak staff seramai 72 orang nie...nie baru yang bawah 12 tahun...yang sekolah menengah tu kira tak ada hadiah la...


















Tak reti juga yaya nak membeli barang-barang untuk anak-anak..tapi nie belum cukup lagi, nanti dah sampai destinasi nak cari coklat bar yg besar la..kalau beli dari Terengganu nak bawa ke sana cair semua la jawabnya..

Insya Allah kami akan bertolak malam esok untuk family day 2012 di A Famosa Resort, Melaka..stay sana 2 hari.. Sabtu malam pula akan check in di Hotel Mahkota...Insya Allah selamat kembali Kuala Terengganu pada Selasa pagi...


Ada orang Melaka di sini?





.
Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

  1. bestnya...pergi melaka.
    happy holiday kak

    ReplyDelete
  2. Banyaknya hadiah. Mesti anak2 suka

    ReplyDelete
  3. Bestnya family day .. semenjak company ni dah merge jadinya staff dah berpuluh-ribu orang, takde merasa family day dah.. Sedih...

    Saya bukan orang Melaka tapi dulu tinggal kat Melaka. :p

    ReplyDelete
  4. wah ramainya ank2...hehee slmt berfamily day.saya bkn org melaka..

    ReplyDelete
  5. ooo.
    .hadiah utk family day ye? selamat bergembira ya yaya.

    ReplyDelete
  6. banyaknyer...sure budak2 y dpt ni teruja & suka sgt

    ReplyDelete
  7. wah...ada choki-choki...bestnya.... selamat bercuti ke famosa resort..dengar cerita kat sana memang best betul

    ReplyDelete
  8. wahh bnyaknya jajan tuk anak2..best jgak tu buat fmly day kan..neway slmt berct lah ye..hehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...