Thursday, December 13, 2012

Green Leaf Hotel @ Kuantan

Bismillah...

Assalamualaikum...

Lepas subuh pg td bertolak ke Kuantan..biasalah hantar adik..dah bermula semester baru..inhat nk balik hari je..tp rasa penat sangat..pagi selasa lepas baru balik terengganu..cuti kerja sehari..tak rehat pun,kerja mendobi je satu hari..semalam masuk kerja sehari. Hari nie cuti lagi..nanti-nanti lah yaya up entri jalan-jalan di Melaka..





Wafiq kurang sihat..selsema sikit..sekarang dah tidur..mr.tmfs pun sama..


Tinggal yaya je duk layan cerita filipina sorang-sorang..hihi..nie kali pertama yaya chek in hotel nie..call hotel yang biasa pergi tu dah penuh..call Green Leaf nasib masih ada kosong..musim cuti sekolah kan..





Harga untuk semalaman RM 142.00...bilik ok tapi fridge tak ada...sarapan pagi pun tak ada..dan semestinya dengan harga nie tak ada bath tub dan kolam renang..hihihi..

Banyak yang tak ada kan...tapi ada juga yang berlebihan..






Stay 4 star hotel pun dorang tak provide banyak gini..boleh kutip bawa balik rumah buat koleksi..kihkih..nie hotel ketiga kami menginap untuk minggu nie selepas A Famosa Resort dan Melaka Hotel...




.
Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

  1. kami dah fobia...

    tak berani dok sini daa setelah keta baru abis dikerjakan dek org2 yg tak bertamadun (kaw. h***m, kt org..)

    dicalar (mgkn guna kunci kot..) dr depan hg belakang beberapa tahun lepas, time tu parking kat depan hotel..

    ReplyDelete
  2. selamat dtg ke kuantan.. nak jumpa x de masa lak...
    semoga best di kuantan... hotel tu hotel lama cuma baru upgrade..

    ReplyDelete
  3. salam...klu ada tub mandi leh wafiq leka sikit kan

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.