Friday, December 21, 2012

Dah tersangkut dengan May Queen

Bismillah...

Assalamualaikum....

Semalam tengok status seorang kawan di FB..dia pulun tengok cerita korea dlm masa 2 hari 26 episod..dia skip-skip la tapi tetap faham jalan cerita..cerita May Queen..kena pulak semalam mcm ngadap pc tapi tak tau nak buat apa..yaya cari la cerita May Queen tu kat Viki...

Dari episode 1 part 1...sedar tak sedar habis 3 episode...setiap episode ada 6 part...pagi tadi tengok lagi sampai episode 6...tak skip okeh...serius dahku layan May Queen...berhantu sungguh cerita nie...kisah keluarga...watak kanak-kanak membawa sampai budak tu besar..setakat yaya tengok nie budak-budak tu tak sampai part dewasa lagi.comel2 budak2 tu...

Nak cerita lebih pun baru tengok sikit...tapi setakat nie memang best..jalan cerita dia rasa nak tahu lagi dan lagi...hihi...




.
Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

terima kasih sudi komen.