Friday, December 14, 2012

Cenderamata

Bismillah...

Assalamualaikum...

Bersiaran dari tingkat 6 bilik no.3..(603).. dah nak check out pun..dan ada sesuatu dari semalam lagi yaya tak sabar nak upload satu pic ni di blog..


Ada pelbagai barangan dari bilik hotel sebagai cenderamata..



Mana satu pilihan anda? TV LCD 32'' ? Atau tong sampah pada harga RM50? Nak bawak balik peti sejuk pun boleh.. Hihi...

Dan yaya...tak mo la bawak balik semua tu....






.



Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

  1. salam...

    hahaha.... hotel mewah selalu macma tu, kalu free x pelah kan, ni kena bayar..hihi

    ReplyDelete
  2. Coffee Cup, itupun kalau ade logo :)

    ReplyDelete
  3. amboihhh nak amik tv yer hihiiii..

    ReplyDelete
  4. cepat2 pilih dan sediakan duit ye...hahahhahaha

    ReplyDelete
  5. tu senarai bayar ker.. senarai if hilang atau berlaku kerosakan tu...

    ReplyDelete
  6. siap ade senarai hrga..
    mcm tkot je nk amek...
    hihi

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.