FB

Tuesday, November 20, 2012

Not Now


Assalamualaikum ...

Lama bercuti..blog pun bercuti..mood kelaut.. sampai ofis buka FB dulu..hehe..



friend request..tak ramai pun..ada la dalam  11 orang .. tapi semua tak kenal...maka jawapannya akan ku klik NOT NOW ! maaf ye...^_^

tapi kalau betul nak friend mesej la kan..describe sikit sape diri tu....kawan masa tadika ke? masa kat kolej ke? geng-geng blogger ke ? ye tak ?

eh..ada yang rasa nak ber 'friend' dgn yaya sila bg tau nick korang..nanti yaya jejak..FB personal yaya tak publish sangat..so biar yaya je lah yang add..tu pun kalau ada yang sudi ler...



*my instagram - yayaazura
*my FB page - Berkongsi Cerita - sudi-sudikanlah diri untuk LIKE..hehe


6 comments:

  1. ramai peminat...

    yelah kak, kdg2 tu yg add guna nama samaran..ntah sape2.

    ReplyDelete
  2. ada sesetengah tu kawan2 husband add pun saya tak approve.. mana tau gelpren lama dia kan..hahah..

    ReplyDelete
  3. Kakak dah tak activate FB lagi Yaya. Tak terlayan..

    ReplyDelete
  4. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh ramai tuh...
    Byk yg nak fren sbb nk buat promosi hihii...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...