FB

Wednesday, November 7, 2012

Ding Dang Versi Luar Negara


Assalamualaikum....

Pagi tadi mr.tmfs kalah dengan pujuk rayu Wafiq..kejutkan Wafiq minta bersalam dengan kami sebab kami dah nak pergi kerja..kalau tak salam nanti bila bangun...'tok ma...ayah ibu tak salam pun dengan Wafiq...' Maka berdukacita la dia..hehe..

Tadi wafiq masih mamai..dengan mata masih pejam, tangan bersalam masih sempat minta ayah dia bawa balik makanan+mainan yang satu ini..dah la semalam wafiq sedu sedan menangis kena tegur dengan ayah dia sebab cuba nak panjat belakang yaya time yaya bersolat..mr.tmfs sayu hati la tu..tu yang diturutkan permintaan si anak...



Kinder Joy..rasanya dah makan tahun dah permintaan Wafiq yg satu nie..tapi kami tak layan..rasa tak berbaloi je beli..satu rm3.60...baik beli roti..mr.tmfs kata Kinder Joy nie macam Ding Dang..tapi mahal sebab imported. Dng Dang baru rm0.60 tapi tu pun yaya tak koser nak beli...




Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

  1. Memang macam tak berbaloi je beli kinder joy tu...

    ReplyDelete
  2. budak2 mmg suka makan makanan cam ni kak.pengaruh iklan kuat ni..hihi.

    ReplyDelete
  3. mak aih mahalnye menda alah kinder joy ni sekarang.beberapa thn lepas rasanya xcecah 3 hinggit lg....

    ReplyDelete
  4. hahahaha... alahai wafiq.. mmg mahal bebenor mende alah tu.. Shima pon terbeli sekali je.. nyosal sungguh sbb tak best hihihihi.. Baik beli mainan yg lagi besar :)

    ReplyDelete
  5. as salam

    memang mahai sebab hazelnut kan..tp ding dang kita is the best :)

    ReplyDelete
  6. xberbaloi nyer...mahai.....kita rindukan zmn dindang dtg lagi..huk3

    ReplyDelete
  7. anak saya pun nak benda ni..hish..tobat tak belikan..tak berbaloi..

    ReplyDelete
  8. aida selalu beli kan anak2. as a token diorang behave time shopping :-) and normally mall akan letak kinder ni kat kaunter. most of the time, anak2 aida terus amik sendiri and letak sendiri dlm troli. hmmmm... mainan nyer pun ntah apa2. tak kualiti pun.

    ReplyDelete
  9. Selalu belikan anak benda ni sebab saya suka benda ni jugak. Hihih.. Ekceli dari zaman anak dara memang suka beli ni. :p

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...