FB

Thursday, November 29, 2012

Alahai pos laju


Assalamualaikum...


Pos laju tak berapa nak laju...macam-macam masalah...tension dah ni weh...nak lepas geram kat sape pun tak tau..last-last sengih je la sorang-sorang.mereng.

Yaya dah check tracking..tapi tracking pending ..setakat barang dah keluar dari pos laju pmk..

Parcel tu sepatutnya sampai tangan yaya 27hb tp hari nie dah berapa haribulan..dah 4 hari barang yaya tak ketahuan status.hari-hari yaya call pos laju.jawapan mereka nanti kami check, nanti kami tunggu feedback dari orang lain takut barang tertukar...lepas tu orang pos laju ada call yaya sekali..bagi tahu consignment note ada tapi barang tak ada...alahai...

Tadi yaya pergi pos laju...jumpa dengan dorang pun tak membantu..hanya minta tinggalkan nama.alamat dan nombor telefon untuk dihubungi kalau-kalau ada barang tu..tapi sampai bila ye saya nak menunggu wahai pos laju ???




Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

  1. tak pernah kena macam ni lagi..kesian kak.beli ape tu?

    ReplyDelete
  2. Sama kes mcm brg yg LM pos tu la..pos laju mmg teruk.LM kena ngan pos malaysia la.. Grr

    ReplyDelete
  3. pos laju ada insurans kan..teruk betul servis diorang ni kan..

    ReplyDelete
  4. Nampak gaya Yaya punya kes lagi teruk barang hilang. Kakak tempohari dipulangkan balik pada pengirim (teman blogger pulak tu - kesian). Alasan dia alamat tak dijumpai. Teman kakak kirim balik guna courier service sampai pun. Kesian tau...

    Yg hairan ada no. telefon kita dan pengirim tak nak call tu kenapa ye. Geram kan..

    ReplyDelete
  5. ada la tu sangkut mana2...erm kalau barang penting mmg bikin hot je ati...penah jugak sampai lambat barang tapi xlebih dr 4 hari la.sabar je la..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...