FB

Thursday, November 22, 2012

0102550160 Nombor Siapakah Ini ?

Assalamualaikum ...


0102550160

Nombor ni dah seminggu duk main call..call sekejap-sekajap..kalau betul penting pasti tinggal pesanan kan ?

Pesen yaya pula nombor tak naik nama memang tak berjawab..malas nak melayan orang bank promote insurance, credit card, card privilege dan macam-macam lagi..

Nombor atas tu pula Yaya angkat juga sekali..geram juga asyik call kan..dengar macam suara Chinese cakap sorang-sorang..macam mabuk...

Bila search Google...eh..glemer la pulak no nie...haih..kompius ahkak!

8 comments:

  1. hoh..nombor sapa tu yaya.. tak boleh block je ke..

    ReplyDelete
  2. Alamak... nombor siapa sebenarnya tu, Yaya?

    ReplyDelete
  3. Haaa..samalah macam kite. Kalau nomor tu takde dlm list, jangan haraplah nak dijawab. Kalau penting for sure dia akan tinggalkan mesej or hantar sms. Kan?

    ReplyDelete
  4. ish sape pulak tu..jgn layan lah kak.mesti org tu x de kerja nak buat dah.

    ReplyDelete
  5. wooww..no glemer ye..x suker kan bila diganggu dgn no x kenal..;)

    ReplyDelete
  6. nombor cina mana pulak main2 call org ni? haish

    ReplyDelete
  7. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  8. xsuka kan nombor sembarangan yg dok main2 col n msg...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...