Wednesday, October 3, 2012

WW : Manusia



Assalamualaikum....


Published with Blogger-droid v2.0.8

7 comments:

Kakzakie said...

At least jgn tanyalah terlalu peribadi. Kalau tanya nama dan kerja di mana ok kot... jgn tanya gaji berapa dah:)

Kakcik Nur said...

Kakcik mengalami situasi itu semalam sehingga diam2 dalam hati kakcik berdoa agar urusan segera selesai...

mamawaiz said...

tukang tnya tu pon kenalah paham..kalau org tu dah buat muka x suka, jgnlah tnya lebih2 lagi..hehe

Rai Ourkizuna said...

susah jugak nak kategorikan soalan peribadi dengan tak peribadi.. ada orang.. soalan da kahwin ke belum pun kira peribadi..ada orang tak kisah..ada orang sensitif bila ditanya umur..ada orang takpe..so maybe orang yang bertanya tu pun jenis blur gitu..hehehe...

Maria Menado~ said...

betol. tak ade common sense la tu orang tu.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lalui hari tu masa majlis hari raya. first time borak dah gurau kasar tny peribadi mcm 10 tahun kenal.sungguh x selesa

Nor Zilla Sensei said...

selalu kena macam tu kak yaya..tp kita xjawab la kebanyakannye..sb lepas tu ttp dia akn tnya soklan peribadi yg lain..bg betis nak peha.ahhaa

Post a Comment

terima kasih sudi komen.

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...