FB

Wednesday, October 3, 2012

Tinggal batang


Assalamualaikum....


Alhamdulillah..dh selesai makan malam....hari ni order nasi goreng kampung, air pula sirap bandung. Hari nie dua kali minum ais..huhu...di Kuala Terengganu ni dah dua hari panas.sebelum tu setiap hari hujan. Takhujan belah pagi mesti hujan belah petang...tu yang terorder air sejuk tu...alasannn.



Saki baki..tinggal batang kangkung je...kira okla tu sebab daunnya berjaya ku telan..hahaha...almaklumlah baru belajar nak telan dedaun...setakat nie segala ulam ulaman memang tak berani. Surrender!





.
Published with Blogger-droid v2.0.8

9 comments:

  1. asal ade sayur di makan okayla tue.. hehe.

    ReplyDelete
  2. pekena sirap bandung lagi...sedapppp tuhhh!!

    ReplyDelete
  3. kangkung mmg wida x mkn..sebab teringat cite org, ada pacat ke lintah kat dalam batang kangkung tu..eeei. so sayur yg batangnya berongga mcm kangkung tu better x pyh mkn...haha

    ReplyDelete
  4. Kalau kakak batang kangkung tu tak tinggal Ya. Kakak kalau sayur semua sapu licin tau:)

    ReplyDelete
  5. wah! nasi goreng kampung, air bandung, sesuwai la tuh hihihi...
    Muar pun panas. sampai naik ruam panas adik afiq.. Shima pakat minum air masak byk2, la ni xde air pulak tuh huhuhu... janji air minum mmg byk buat stok :)

    ReplyDelete
  6. lor..asal xmakan sayur2 tu..banyak khasiat tu.. nt blja makan sayur banyak2 ea kak zura

    ReplyDelete
  7. mesti bukan penggemar sayur ni...hehee.oke la tu makan daun je pun..:)

    ReplyDelete
  8. hujan yg tak dijangka..panas pg ptg hujan,,,

    oo tak makan sayur rupanya...heheh mesti xleh marah anak nnt sbb x makan sayur..kih..kih

    ReplyDelete
  9. tahniah...

    saya dr kecik mmg tak suka makan sayur, bila dah study jauh dgn family umur 17 tahun baru belajar, syukur dah pengemar sayuran berjaya dah,. hehehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...