FB

Friday, October 19, 2012

FIT

Assalamualaikum...

Seronok melayan...ada masanya sampai membesar anak mata dan dua tangan memegang kepala sendiri bila tak nampak jalan penyelesaian...

Fit...

Dinasihatkan korang tak download game nie di playstore kerana dikhuatiri 'terlalu seronok' bermain..




Mula-mula memang start dengan advance level..tapinya boleh pecah anak kepala...hahaha..boleh tahan susah..lepas tu tukar dengan beginner level..



Cara bermain senang saja...cuma susun semua tu dalam petak kecik..biar muat petak tu..tapi nak selesaikan tak berapa nak senang..walaupun beginner level kalau nampak jalan mujur kalau tak nampak jalan kita out game dan upload entri kat blog..cam yaya buat sekarang nie...hehe..




.
Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

  1. main susun2...mcm best..tp lama2 bosan jugakkan main...

    ReplyDelete
  2. hahaha..main game macam ni memula ok la..da lama2 nanti mesti geram..frust bagai kan...

    ReplyDelete
  3. Kalau kena anak kakak memang melayan nie semua Ya. Kakak dah tak kuasa dah...

    ReplyDelete
  4. syokk jugak main time bosan2 kan..hehe

    ReplyDelete
  5. Best ke yaya?
    Takut nak start main
    Takut x boleh berhenti....hihi

    ReplyDelete
  6. tak agak2 kak ni..start dgn anvace terus, hihi..

    ReplyDelete
  7. hahhak abes la kita lau da start men

    ReplyDelete
  8. Ada masa... terasa seperti kaki game pula hihihi

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...