FB

Wednesday, August 15, 2012

Sudah ada maklum balas dari MBKT


Assalamulaikum..

Bulan puasa nie jarang dapat update blog..rutin setiap hari memang sama, dipendekkan cerita memang penat atas jalan..sampai rumah dah 11.00 malam...tak kan nak layan internet lagi..dah mata garfield dah time tu..maaf ye kawan-kawan..tak sempat nak ziarah menziarahi...hihi....

entri sebelum nie [ sampai bila ??? ] yaya ada cerita pasal tiang yang nak menyembah bumi kat depan rumah tok.yaya pun dah buat aduan ke Majlis Bandaraya Kuala Terengganu..alhamdulillah dah ada maklum balas dari pihak mereka..cuma kerjanya saja tak dapat dijalankan dengan kadar segera..tak apa la..asalkan dah dalam makluman mereka kan...





* pagi tadi lepas sahur jenguk-jenguk anak bulan...anak bulan sabit tu dah kecik sangat tapi raya lagi 3 hari.....^_^..Indonesia puasa Jumaat kan? Malaysia terlewat puasa sehari ker?





8 comments:

  1. alhamdulillah..ada jugak maklumbalas walau pun lambat..

    kenapa sampai pukul 11 malam lewatnya yaya? buka puasa dalam kereta ke? jaga diri ok..cuti raya ni rehat lebih sikit..

    thailand pun puasa jumaat kan..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... Lpas ni mesti mai pebetui tiangtu..hahaha

    ReplyDelete
  3. kalo x nampak anak bulan??hehe

    selamat hari raya =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

    ReplyDelete
  4. lewatnya balik keje..pasti badan penat manakan nak update cerita kat blog kan..salam aidilfiri :)

    ReplyDelete
  5. Kalau tak nampak bulan jangan takut yaya kita gunak rukyah. Takut tak raya ke hihi...

    Salam aidilfitri dari kakak dan maaf juga dipohonkan..

    ReplyDelete
  6. bagus dah ada maklum balas....
    slmt hari raya kak...salah silap saya mohon maaf...:)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...