FB

Monday, July 16, 2012

Wafiq Is 3

Assalamualaikum ...

16.07.2012.. hari nie genap anak ibu 3 tahun... Semoga anak ibu Tengku Ahmad Wafiq menjadi anak yang soleh, anak yang mendengar kata, semoga Wafiq sihat sentiasa dan menjadi seorang anak yang cerdik pandai ke arah kebaikan...aminnnn....

kami bergambar awal sikit..hari jumaat baru nie..lagi pun dah dekat nak puasa kan..jumaat nie pulak nak turun Kuantan lg..mmg tak ada masa free langsung... huhu...

gambar nie pun ambil dari facebook abg photographer tu..nanti kalau dah dapat CD yaya tepek lagi kat blog ni..














*gambar-gambar nie nak print je ke or nak buat photobook ? buat photobook la kan..lagi pun sekarang nie ada less 40% ^_^




lagi istimewanya 16 Julai ...

Matahari akan berada tepat di atas Kaabah pada 2 tarikh setiap tahun :
1) 28 Mei - 5.16 PM
2) 16 Julai - 5.28 PM


jadi jam 5.28 petang nie boleh cek arah kiblat..mana la tau ada yang masuk rumah baru ke kan? hehe..














.

8 comments:

  1. Happy birthday Wafiq. Semoga terus membesar sebagai anak yang cerdik, soleh dan sihat. :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday wafiq..semoga membesar bagai juara..taat pada ibu dgn ayah..dan padal Allah serta para rasulNya..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir Wafiq.... Cantik2 gambarnya.
    Be a smart boy!

    ReplyDelete
  4. salam.

    aha, seronok tngok anak org. anak sendiri? takut. sakitkan mengandung. hiuhu

    bila nak tambah sorang lagi ? hehe

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Wfiq. AUntie terlewat sehari wish nie..
    Moga jadi anak yg terbaik buat mama/papa..

    ReplyDelete
  6. happy besday wafiq... yaya, cantik gambar2nya ^_^

    ReplyDelete
  7. upah org amik gmbr ke kak..bestnya.mahal x?

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...